Święta racjaMax pisze:to wszystko przez brak sexu
List otwarty
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: List otwarty
Inni nie napisali by aby nie krzywdzić kogoś lub podpaść komuś wpływowemu
Jest to w pewnym sensie jakaś odwaga
Lubię to forum, znam parę osób osobiście i lubię je.
Tak jak kiedyś pisałam (pewnie jeszcze nie raz takie tematy będą tworzone
dziwię się niektórym dlaczego stwarzają takie problemy, dlaczego ludzi interesuje tak bardzo np. czyjeś życie prywatne?
Czyżby byli tak bardzo znudzeni swoim?? Czy nie mają co robić ze sobą zamknięci w czterech ścianach?
A może z braku seksu jak Max pisze
Po to stworzone jest to forum aby się dobrze zabawić ale nie czyimś kosztem.Jest kilka tematów, które lubię, miedzy innymi :
Motto- na którym zazwyczaj mówię o miłości, szacunku i radości,
Poranne śniadanie - przyzwyczaiłam się wstawać raniutko i przywitać dziewczyny, spojrzeć na przygotowane przez Małgosię śliczne obrazki i lecieć do baru po żarcie ze śliną na języku
Jest tez wiele innych tematów, które nieraz "ratują człowiekowi życie" w tych trudnych nieraz dniach.
A nieraz jak tak poczytam i czuje ten jad, tą arogancję, te uszczypliwe podteksty i zawziętość to robi mi się niedobrze.
Pomyśle swoje.....przebaczę i żyję nadal...mam to inne wyjście??
-
forumowicz
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
Jestem tu, na forum, , dosyć dawno, ale , jak widać, rzadko piszę, , częściej czytam.Piszę tylko wtedy, gdy mam coś konkretnego do przekazania, ale nie denerwuje mnie, gdy inni pisują na wszystkie tematy.Kiedyś zwróciłam komuś uwagę, że jest słowo sanatorium,nie senatorium, zostałam zbesztana, teraz pomijam wzrokiem te wszystkie posty.
Czytuję forum codziennie, ale tylko wybrane tematy.Ostatnio dopiero odkryłam temat z żartami, w wolnych chwilam podczytuję.Jestem już w takim wieku, , że tolerancja działa samoistnie, patrzy się na różne sprawy z dystansu, bez takiego napięcia, jak to u młodych ludzi bywa.
Było mi niezmiernie miło, gdy dostałam tu, na forum, , życzenia urodzinowe i imieninowe, to naprawdę wielka radość i satysfakcja, , że osoby ze znajomości wirtualnej, , potrafią dać tyle ciepła. I tak trzymajmy.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam, , życzę najlepszego nowego roku.
Ewa N.
-
forumowicz
A tak przy okazji to dodam, że w Szczawnicy nie działo się nic takiego z czego można było zrobić aż taką aferę dzięki której dostało się też osobom zupełnie niewinnym.
Podsumowując - wyszłam z tego dużo silniejsza i ostrożniejsza. Mimo wszystko uważam ten rok forumowy za bardzo udany. Poznałam sporo fajnych ludzi, których bardzo lubię i mam nadzieję że w przyszłym roku poznam ich znacznie więcej.
Pozdrawiam cieplutko te osoby które nadal ze mną rozmawiają i dają mi plusiki narażając się na gromy
-
forumowicz
[ obrazek zewnętrzny ]
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
Słoneczko
Nika
Bądźmy bardziej tolerancyjni
I udawanie że nie wiem o co chodzi też mnie wkurza, bo osobiście wolę wyjaśnić sprawę z osobom zainteresowaną niż pisać czy dzwonić do innych
-
forumowicz