z pobytów sanatoryjnych a szczególnie Tym z ostatniego pobytu w Ustroniu i Krynicy Zdrój
Hania

Wszystko się zgadza, tylko kiedy ja stawiałem pierwsze kroki na forum jakoś nie miałem taryfy ulgowej, szybko wychwycano moje najdrobniejsze błędy typu brak kropki i lub przecinka... jakoś się tym nie zraziłem że ktoś mi zwraca uwagę.ruda pisze:Jurand inni Cię pouczają i niczego się nie nauczyłeś mimo, że jesteś na forum od ponad roku. Magdalena jet dopiero miesiąc i może jej się zdażyć popełnienia pomyłki. Uważam jednak, że zamieszczenie tematu w nieodpowiednim dziale nie jest złamaniem regulaminu. Gorszym nietaktem jest zwracanie komuś uwagijurand40 pisze: Przestrzegam tylko regulaminu, pouczam tak samo jak mnie pouczają inni![]()
![]()
Magdalena zachowała się grzecznie przesyłając swoim sanatoryjnym znajomym życzenia i ot wszystko. Od czuwania nad przestrzeganiem regulaminu jest Admin i jak się doczyta, to najprawdopodobniej temat przeniesie.
Przy okazji Wszystkim moich sanatoryjnym znajomym życzę zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych![]()
![]()
![]()
Basia