Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam! Polecam sanatoria Wielka Pieniawa w Polanicy Zdrój,KRUS Iwonicz Zdrój (basen na miejscu,warunki hotelowe i wyżywienie na poziomie). Nie koniecznie czekam tylko na wyjazd z NFZ. Raz w roku wyjeżdżam na turnus rehabilitacyjny bez względu na to czy jadę do sanatorium czy też nie. Swego czasu wyjeżdżałam na wczasy teraz wybieram turnus rehabilitacyjny,aby dodatkowo były zabiegi rehabilitacyjne. Polecam taką formę wypoczynku łączącą rehabilitację z wypoczynkiem i zwiedzaniem miejsca w Polsce jak i za naszą granicą.
Też tak robię o ile funduszy starcza Kiedyś częściej hotele teraz sanatoria choć i w hotelach można czasami spotkać niezłą bazę rehabilitacyjną. W przyszłym roku zamierzam pojechać na turnus reh. do Kudowy -hotel Kudowa. W tym roku były takie organizowane może i w następnym będą . Pozdrawiam
Tak jestem i uważasz że z tego powodu powinnam słodzić Mieszkam na wsi ,przeważnie jestem tak zmęczona że nie chce mi się ćwiczyć ...ale zamiast siedzieć i pisać na NS-ie (skoro do tego mam siłę i czas) mogłabym poświęcić kilka minut na ćwiczenia ....takich jak ja są w tym kraju miliony Czy Ty z ręką na sercu mógłbyś przysiąc że dbasz o to by być sprawnym jak najdłużej ....co dzień
Do medi-nie muszę przysięgać myślę ,że jest to zbyteczne. Ja staram się dbać o zdrowie w najmniejszych szczegółach: codziennie ćwiczę przez pół godziny, chodzę na zabiegi rehabilitacyjne co dwa,trzy miesiące (w zależności jak mi się uda znaleźć miejsce),raz w roku wyjeżdżam na 14 dniowy turnus rehabilitacyjny i co dwa lata do sanatorium. Trzeba naładować baterie,aby móc funkcjonować. Polecam i pozdrawiam wszystkich odwiedzających to forum.
Medi , Ty pewnie też tak jak ja chodzisz często na zabiegi.Bo przecież wiadomo że na Twojej i mojej wsi co krok to baza rehabilitacyjna , autobusy co 15 minut a dojazd do pracy to pestka . Co do siedzenia na forum i ćwiczeń to zastosuj 2 w 1.Siedzę , piszę i macham dużym paluchem u lewej nogi a prawą to nawet całą macham.Kurde , lapek z kolan się zsuwa.Nadmiar ćwiczeń
wiesniaczkaela ...czyżbym wyczuła w Twoim poście cynizm z lekką nutą goryczy Tak Elu mam rehabilitację na miejscu zapewnioną mam krio w chłodni , ćwiczenia manualne przy przebieraniu jabłek to po co mam jeździć 30 km na basen ...z resztą autobusy nocą nie jeżdżą
Zapomniałam o turnusach rehabilitacyjnych płatnych ....hm opłaca mi się jechać na dwa dni do sanatorium na tyle mnie stać ... no i czas bym znalazła nawet