Sanatorium Pałac na wodzie Augustów

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Sanatorium Pałac na wodzie Augustów

Post autor: forumowicz »

Bajka, bajce nie równa :lol:
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2015 11:08
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka K »

Wróżką nie jestem, magicznej szklanej kuli też nie mam, więc nie mogę powiedzieć jak w tej chwili wygląda pobyt w tym sanatorium. Być może faktycznie po licznych dość negatywnych opiniach i skargach gdzie trzeba, poprawiło się tam na lepsze. Z tego co pamiętam nikt nigdy nie narzekał na personel (rehabilitanci itd) czy okolicę . Wręcz przeciwnie . Wszyscy zaliczali te tematy na plus. Baza zabiegowa mogła zostać rozbudowana, mogły też zostać zakupione jakieś nowoczesne urządzenia rehabilitacyjne . Kwestie menu czy ogrzewania przy odrobinie dobrej woli również mogły zostać poprawione właściwie z dnia na dzień ALE... faktem jest, iż ktoś z pałacu dokładnie monitoruje to forum. Jeśli ktoś napisze niepochlebną opinię od razu urządza się śledztwo, przegląda kartoteki pensjonariuszy aby ustalić personalia. To nieprawdopodobne ale tak właśnie jest !! Do mnie i nie tylko do mnie ( wiem bo kontaktowałam się z dziewczynami z turnusu ) ktoś z pałacu dzwonił już kilkukrotnie. Oczywiście nie chciał się przedstawić za to koniecznie chciał wiedzieć z kim rozmawia i czy udzielam się na tym forum. Teraz wszystkie rozmowy z numerami niezapisanymi nagrywam i wszystkim którzy śmieli napisać coś niefajnego o tym miejscu zalecam to samo. To przecież podpada pod nieuprawnione wykorzystywanie danych osobowych !!!
Także zmiany zmianami... Jeśli nastąpiły, to dobrze i niewątpliwie jest to zasługa tych którzy mieli odwagę coś z tym zrobić i interweniować. Ale teksty typu
Właściciele przemili, zawsze gdy spotykamy się na korytarzu przystaną ,zapytają czy wszytko jest ok
naprawdę możecie sobie darować... :roll:
forumowicz

Agnieszka K pisze: ALE... faktem jest, iż ktoś z pałacu dokładnie monitoruje to forum. Jeśli ktoś napisze niepochlebną opinię od razu urządza się śledztwo, przegląda kartoteki pensjonariuszy aby ustalić personalia. To nieprawdopodobne ale tak właśnie jest !! Do mnie i nie tylko do mnie ( wiem bo kontaktowałam się z dziewczynami z turnusu ) ktoś z pałacu dzwonił już kilkukrotnie. Oczywiście nie chciał się przedstawić za to koniecznie chciał wiedzieć z kim rozmawia i czy udzielam się na tym forum.
O rety :!: :evil:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Boże :shock: :shock: :shock: :shock: gdzie my żyjemy??????? :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Centrum Europy, XXI wiek, Państwo Prawa i Sprawiedliwości. :cry: :cry:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zbyszku, wielkie dzięki za przypomnienie ;) ;)
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2015 11:08
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka K »

Ej, ludzie, bez przesady ! Polityki w to nie mieszajcie !! Telefony były w zeszłym roku jakiś czas po powrocie z turnusu ( obdzwonione zostały chyba wszystkie Agnieszki :lol: ) a wtedy w kraju rządziło jeszcze krystalicznie czyste PO :mrgreen: Nie pisałam tego wcześniej, bo w sumie, to przyznaję, że tak powiem brzydko - olałam temat . Napisałam na forum sporo opinii na temat tego ośrodka i uznałam że wystarczy. Mam swoje życie i inne problemy na głowie. Przez dłuższy czas nie zaglądałam tutaj. Czytając jednak te ostatnie przelukrowane opinie, uznałam, iż dobrze będzie jeśli forumowicze a przede wszystkim przyszli pensjonariusze tego sanatorium będą wiedzieli co ich czeka w razie gdyby coś im się nie spodobało... Tyle. Jak jest obecnie każdy przekona się sam.
Pozdrowionka. :|
forumowicz

Agnieszka K pisze:... wtedy w kraju rządziło jeszcze krystalicznie czyste PO
:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Agnieszko, wydaje mi się, że wzięłaś zbyt dosłownie wpis Dziadka Zbyszka w odpowiedzi na mój post. Nie sądzę, żeby chciał mieszać w to wszystko politykę. Z pewnością NIE!
Nie ważne , czy było krystaliczne PO, czy krystaliczny PiS, chodzi o samo sanatorium i ewentualne pozytywne zmiany w nim.
Ale te telefony do kuracjuszy mnie po prostu zwaliły z nóg.......
Po raz pierwszy spotkałam się z takimi praktykami :evil: :evil:
forumowicz

Agnieszka K pisze: Telefony były w zeszłym roku jakiś czas po powrocie z turnusu ( obdzwonione zostały chyba wszystkie Agnieszki :lol: ) |
I to jest jeden z powodów , a nick nie był prawdziwym imieniem :lol: :lol: :lol:

< żart > :evil:
Zablokowany