Sanatorium Pałac na wodzie Augustów

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Sanatorium Pałac na wodzie Augustów

Post autor: basiat »

Wciąż czytam złe opinie o tym sanatorium - juz od dawna. Wiele osób, podobnie jak Ty " burzy się" przeciw takiemu stanowi rzeczy.I jak do tej pory niewiele ktokolwiek zrobił. Przecież to niemożliwe, żeby nie można było przeciwstawić się takiemu traktowaniu kuracjuszy. W innych ośrodkach można korzystać ze wszelkich dobrodziejstw, a tu nie? Czy ten właściciel ma aż takie układy.?? Nie wierzę. Ktoś musi się tym zająć na poważnie. Życzę Ci, abyś nie odpuścił i zawalczył- choćby dla innych kuracjuszy. Takie postępowania należy tępić!! :evil:
kasiulakasiakasienka
Na forum od: 10 mar 2016 10:10
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: kasiulakasiakasienka »

Ja też ciągle czytam złe opinie o tym sanatorium, ale kompletnie ich nie rozumiem!
Niedawno wróciłam z Augustowa z Pałacu i powiem wam szczerze, że przez cały pobyt nie zdarzyło się żeby zabrakło wody czy było zimno. Nie wiem w jakich warunkach mieszkacie, ale ja to codziennie musialam po kilkanascie razy dziennie wietrzyc pokoj i zakrecac grzejniki, bo nie dało się wysiedzieć tak gorąco jest!
Rehabilitacja super, młodzi fizjoterapeuci, bardzo mili i zyczliwi :serce: , masaże super, inne zabiegi też bardzo dobre. Lekarz dokladnie badal, pytal o wszystko, nie bylo problemow ze zmiana zabiegow.
Jesli chodzi o jedzenie.. Też nie ma czego sie czepiac. Wszystko swieże, porcje duże, wszystko podane po nos, wszystko bardzo smacznie i domowo. Przepyszne szczególnie zupy! Także brawa dla kucharek :kwiat:

Ja tam chetnie tutaj wroce i jesli ZUS skieruje mnie ponownie na rehabilitacje poprosze o Augustow :serce:

Pozdrawiam wszystkich zadowolonych z wyjazdu! ;)
AGNIESZKA RUTKOWSKA
Na forum od: 11 mar 2016 16:42
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: AGNIESZKA RUTKOWSKA »

Ja popieram panią Kasie. Własnie kończymy turnus ,ogólne zadowolenie .Panie kucharki wspaniale tak samo jak jedzenie .Rehabilitanci pierwsza klasa wiedza co robią i naprawdę oddają się swojej pracy . Dwóch Kamili ,Dorota i Asia, ludzie z poczuciem humoru ,nawet podczas ćwiczeń i zabiegów na sali słychać wesoły śmiech.Im powinniśmy podziękować za to ze "stawiają nas na nogi "( Nasza 50 zrobiła to) A te masaże ;)
Czytając inne opinie, naprawdę nie wiem czego ludzie oczekują po pobycie ? Może hotelu z 5 *?????????
Miejsce przepiekane z okna widok na Nette. Właściciele przemili, zawsze gdy spotykamy się na korytarzu przystaną ,zapytają czy wszytko jest ok.Pani Ela nasza wspaniała pielęgniarka ,która dla wszystkich ma dobre słowo.Pani Basia i Pani Ula zawsze gotowe do pomocy wystarczy zejść i poprosić :)
Ja polecam" Pałac na Wodzie" wszystkim .
pokój 102

PS podchodząc do ludzi po ludzku dostaniesz w zamian o samo :D
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

A może już się zmieniło po interwencjach i skargach?????????
Jeśli jest, tak , jak piszecie, to tylko należy się cieszyć!!!!
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,troszkę już tu jestem,troszkę sanatoriów odwiedziłem,czytałem wiele opinii,ale takiej rozbieżności -jeszcze nie spotkałem :o materiał nadaje się dla naszego Darka który testuje różne obiekty i wydaje na ich temat opinie :!: :!: :!: mam nadzieję że bardzo zadowolone z pobytu osoby będą dalej aktywne tu na forum-ciekaw jestem następnych ich opinii po kolejnych pobytach rehabilitacyjnych :!: Pozdrawiam :)
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Niesamowite ożywienie wśród osób pojawiających się po raz pierwszy.
Ewenement na skalę światową :)
Szkoda,że niektórzy zapominają,że istnieją także inne strony z opiniami- chociażby takie jak booking albo tripadvisor :) Jakos tam tych zachwytów z ostatnich postów brak.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

AgaC,
Widać, że jesteś przeciw, a nawet za ;)
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ani przeciw, ani za :)
Tyle,że nie lubię gdy mi się bajki się opowiada .
8-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

AgaC pisze:Tyle,że nie lubię gdy mi się bajki się opowiada .
8-)
Ja natomiast uwielbiam bajki. Filmowe, książkowe, opowiadane. Sam lubię opowiadać bajki, ale osobom, które chcą słuchać. Bajki zawierają mądrość nie do odrzucenia :D
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To na tym forum masz niezłą lekturę;)
Zablokowany