Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wiem że wszystko będzie dobrze , tak też się nastawiam, tym bardziej że bardzo potrzebuję tego wyjazdu , jak tlenu bo ostatnie miesiące były dla mnie ogromnie stresujące. Z opinii wynika że to dobre sanatorium, także dobrze trafiłam a i mam zamiar skorzystać z zabiegów SPA. Jak będę na miejscu to znajdę sobie towarzystwo do wspólnych spacerów. Pozdrawiam
A czy jedziesz do tego samego sanatorium ? Ja już będę tam prawie tydzień. Jestem już na walizkach , jutro o 5 rano wyjazd autobusem, trochę się stresuję bo to mój pierwszy wyjazd. Mam nadzieję że pogoda się poprawi. Nastawiam się pozytywnie.