Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Felice pisze: 20 gru 2018 23:03
Mój umysł ma się dobrze tylko trochę kiepsko mówić o sprawności jak przez środek kolana biegnie szew długości 20 cm,orteza dopiero w zgięciu 30 stopni. Kule to tylko nieodzowny dodatek .
Felice...żaden szew nie jest w stanie pokonać Ciebie...Twojego temperamentu.. ..dobrych Twoich podpowiedzi dla innych. ....najwyżej przypomni tylko ,że czasami trzeba zwolnić. Zdrówka. Dobrej rehabilitacji...i kolejnych dobrych wyjazdów. pozdrawiam.
No pewnikiem będę to ja...tuż po operacji kolana...
O nartach zapomniałam dokładnie 16 lattemu,bo to wtedy miałam wypadek z kolanem związany.
Ale nic to...lubię pić grzańca na stoku