Krynica Górska 20 WSU

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Krynica Górska 20 WSU

Post autor: forumowicz »

Proszę o opinie o tym ośrodku, Krynica jest mi znana byłem kiedyś w starym domu zdrojowym ;-)
forumowicz

Re: Krynica Górska 20 WSU

Jeżeli to wojskowy, to trafiłeś szóstkę w totka ;)
forumowicz

:roll: to znaczy, że wygrałem 20 baniek ... Ok lecę na rajskie plaże bora bora.... Hmmm ale tam na nartach się nie da..wróć..słotwiny Area i uczymy się na nartach ... :lol:
forumowicz

No można tak powiedzieć :)
forumowicz

Odwieczny problem czy pensjonariusz sanatorium może uprawiać czynnie ... Sport. Amatorsko oczywiście.. dylemat sprowadza się do szczegółów technicznych. Z kijkami czy bez.. hmm może balkonik..;-)??? :lol:
forumowicz

Z balkonikiem zawsze bezpieczniej ;) :lol: :lol:
forumowicz

No nie wiem, jest taka historia, niejaką Julię widziano na balkoniku ..i źle się to dla niej skończyło..morał trochę pozytywny zwaśnione rody Capuletich i Montecchi się pojednały..ale Romeo też kiepsko na tym wyszedł.. zdecydowanie wolę bez ..balkonika :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Romek w styczniu większość turnusu to narciarze...nie mylić z „narciarzami”.
Masz pod bogiem Henryka,Słotwiny, Jaworzynę. Tylko pozazdrościćterminu i miejsca. Spędzałam tam styczeń w ubiegłym roku. Warunki cudo,piękna śnieżna i mroźna zima. Gdyby nie operacjateż bymtam była w tym samym terminie.
forumowicz

Życzę dużo zdrowia i dziękuję z informacje .byle być dobrym narciarzem a jakim to jeszcze zdążę. Bywało że kule mocowałem do roweru...sprawność to stan umysłu..;-)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Mój umysł ma się dobrze😂 tylko trochę kiepsko mówić o sprawności jak przez środek kolana biegnie szew długości 20 cm,orteza dopiero w zgięciu 30 stopni. Kule to tylko nieodzowny dodatek .
ODPOWIEDZ