Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
to znaczy, że wygrałem 20 baniek ... Ok lecę na rajskie plaże bora bora.... Hmmm ale tam na nartach się nie da..wróć..słotwiny Area i uczymy się na nartach ...
Odwieczny problem czy pensjonariusz sanatorium może uprawiać czynnie ... Sport. Amatorsko oczywiście.. dylemat sprowadza się do szczegółów technicznych. Z kijkami czy bez.. hmm może balkonik..???
No nie wiem, jest taka historia, niejaką Julię widziano na balkoniku ..i źle się to dla niej skończyło..morał trochę pozytywny zwaśnione rody Capuletich i Montecchi się pojednały..ale Romeo też kiepsko na tym wyszedł.. zdecydowanie wolę bez ..balkonika
Romek w styczniu większość turnusu to narciarze...nie mylić z „narciarzami”.
Masz pod bogiem Henryka,Słotwiny, Jaworzynę. Tylko pozazdrościćterminu i miejsca. Spędzałam tam styczeń w ubiegłym roku. Warunki cudo,piękna śnieżna i mroźna zima. Gdyby nie operacjateż bymtam była w tym samym terminie.
Życzę dużo zdrowia i dziękuję z informacje .byle być dobrym narciarzem a jakim to jeszcze zdążę. Bywało że kule mocowałem do roweru...sprawność to stan umysłu..
Mój umysł ma się dobrze tylko trochę kiepsko mówić o sprawności jak przez środek kolana biegnie szew długości 20 cm,orteza dopiero w zgięciu 30 stopni. Kule to tylko nieodzowny dodatek .