POLANCZYK-AMER POL

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2012 13:52

Re: POLANCZYK-AMER POL

Post autor: kaka »

Jak czytam takie posty to nie moge ze śmiechu. Jak można pisać takie bzdety. Byłem w sanatoriach 6 razy i w Amer-Polu także i jak słysze że sodoma i gomora albo sam makaron to ogarnia mnie złość i śmiech jednocześnie. Po co wy jedziecie do tego sanatorium? Jeśc i spac jak w Mariocie. O co tu chodzi? Ludzie tam sie jedzie bawic i korzystac z życia a nie leczyć. Leczyc to ja się mogę w domu. Widziałem Panie które nic nie robiły przez 3 tygodnie tylko marudziły. Żal mi tych ich mężów. Troszke więcej optymizmu i otwarcia na ludzi a zapewniam że wszystko inne będzie tylko dodatkiem do wspaniałych chwil spędzonych w gronie fajnych ludzi.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

KAKA jak chcesz się pobawić to jedź na wczasy a nie do sanatorium bo miejsce zajmujesz.Ja miałam co robić w Polańczyku bo okolica piękna i jest co zwiedzać.Byli ze mną ludzie co też nie pierwszy raz byli w sanatorium i powiem ci że zdziwieni byli także bo czegoś takiego to jeszcze nie widzieli.No wiesz zależy kto co lubi i jak podchodzi do sprawy wiec...........resztę wypowiedzi zachowam dla siebie.Pozdrawiam.
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

Popieram Cię Ededi12 ;) Ja również byłam zaskoczona wyluzowaniem niektórych "bardzo chorych" kuracjuszy :? To jest wyjazd rehabilitacyjny, a nie integracyjny :!:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Agnes a może Ty teraz byłaś na turnusie 28.05-20.06 :) ?????????
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

Nie, ja byłam w ubiegłym roku w lipcu :)
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Na wczasy to ja też pojadę a co!!!! Wiem że niektórym Paniom nie podoba sie krytyka ich wypowiedzi.No cóż ich sprawa. Tylko nie wciskajcie innym którzy jada pierwszy raz tylko to co złe, waszym oczywiście zdaniem. Bo tak nie jest. Sa ludzie którym zawsze nic sie nie podoba.A jak juz trafią na rozbawione towarzystwo to włosy im stają ze złości albo.....z zazdrości.
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kaka mnie ani z zazdrości ani złości dęba włosy nie stawały to po raz,po dwa miałam swoją 5cio osobową ekipę z która świetnie się bawiłam ale po ludzku i z kulturą.Nie zakłócaliśmy ciszy nocnej innym kuracjuszom.itp.Uważam ku Twojemu zdziwieniu zapewne że wszystko jest dla ludzi (alkohol,zabawa) ale w takim miejscu ma to swoje granice i należy zachować jakiś poziom kultury a nie jak "psy spuszczone z łańcucha"się zachowywać.
krynia50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2012 10:38

Post autor: krynia50 »

Witam.Nie będę się wypowiadać na temat który tu poruszacie bo jadę tam pierwszy raz więc przekonam się sama.Mam pytanie do kuracjuszy którzy powrócili z Amerpolu,proszę powiedzieć czy jest tam basen? Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie nie ma basenu na miejscu.Jeżeli zostanie zlecony przez lekarza kuracjusze są dowożenia autokarem na owy basen ale jest on ogólnie dostępny więc można popływać z mieszkańcami Polańczyka Leska i okolic.
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No cóż głodnemu chleb na myśli...... Czy ja mówiłem o jakimś pijaństwie!!!! Czytaj moje wypowiedzi dokładnie. A że się pije to normalka jak wszędzie. To przecież Polacy. Na wszystko trzeba patrzec z dystansem. Tak było i tak będzie. Widzę że masz z tym problem albo jakies kompleksy.
ODPOWIEDZ