POLANCZYK-AMER POL

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krynia50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2012 10:38

POLANCZYK-AMER POL

Post autor: krynia50 »

Witam.dostałam skierowanie do tego senatorium od 25 czerwca,może ktos się wybiera w tym terminie z okolic Katowic.Prosze o kilka słów na temat tego senatorium kuracjuszy którzy już tam przebywali..Dziękuje :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: POLANCZYK-AMER POL

Post autor: Selene »

Witaj krynia50 :)

Wejdź proszę w temat "Oceń sanatorium" obok wpisz "Amer-pol" i kliknij "szukaj" a pojawia się Tobie opinie na temat tegoż ośrodka.

Powodzenia i pozdrawiam
Selene :)
krynia50
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziekuję Selene za odpowiedz :) Poczytalam ale nie za dużo tam opini o tym senatorium,ale mam nadzieje ze bedzie fajnie.Co prawda to moj pierwszy wyjazd do senatorium wiec nie nastawiam sie negatywnie :) Chyba nawet w tym terminie nikt sie tam nie wybiera,cóż pojade sama ;) Pozdrawiam wszystkich :)
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

Kryniu 50 AmerPol to mega duży gmach. Jedzenie na dwie tury. Rehabilitacja w zależności na jakiego lekarza trafisz. AmerPol słynie raczej z kuracjuszy bardzo rozrywkowych :twisted: W okresie letnim są fajne zabawy na świezym powietrzu. Mają super kaowca (Pana od wycieczek). Polecam wybrać się do Lwowa i na Węgry (degustacja win z golonką i tańcami :lol: Życzę udanego pobytu ;)
krynia50
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuje Agnes za odpowiedz. Teraz juz wiem ze najlepszą rehabilitacją na moją złamana nogę bedą tance na swieżym powietrzu :lol: Pozdrawiam :)
krynia50
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam .Może jednak jedzie kto w tym terminie (25,06,2012) do Amer Polu, bo jak widać to chyba sama tam pojade ;)
eli
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2011 00:04

Post autor: eli »

25jadę do Polańczyka z Warszawy i nikt do tej pory nie odpisał,że jedzie tam.
Nie wiem co myśleć.Czy jest tam tak kiepsko?Co Ty na to?
krynia50
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Eli.Faktycznie mało wpisów dotyczacych wyjazdu do Amerpol...Ale jestem pozytywnie nastawiona do tego wyjazdu,na miejscu się okaże jak tam jest.Czytalam trochę opini na temat tego osrodka i są różne zdania.Ale to wszystko zależy od nas jaką stworzymy atmosferę.Do zaobaczenia na miejscu .Pozdrawiam
Bożena1961
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 cze 2012 18:30

Post autor: Bożena1961 »

Witaj,Kryniu.Ja też wybieram się do AMER-POLU chociaż dopiero od 2-go lipca,i myslę,że nie ma tam chyba turnusów od-do w jednym okresie czasu.Bo zobacz,Ty i Eli zaczynacie od 25-go czerwca,ja tydzien po was,więc być może stąd tak mało wpisów.Może akurat w tym czasie po prostu jedzie nas tylko garstka kuracjuszy? Bo jedni już są a inni podojeżdżają jeszcze po nas? :lol:
Pozdrawiam cieplutko,do zobaczenia na miejscu :D
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

Witam :)
Bylo mi dane być w tym sanatorium i no ja hm jestem w szoku :o Nad tym ośrodkiem nikt nie panuje,tam każdy robi co chce jak ja to mówię "sodoma i gomora "Jeśli chodzi o zabiegi ,jest ich sporo trzeba biegać z piętra na piętro ,ale najlepsze są ha ha ha zajęcia psychorelaksacyjne ha ha ha :lol: :lol: :lol:.Jedzenie takie sobie,powtarza się menu no i :lol: dużoooooooooo makarronu pod wszelką postacią oraz mielonki:lol:,panom proponuje zabrać prowiant z domu bo dla faceta znacznie za mało.A jeśli chodzi o jakieś rozrywki to jedynie codzienne wieczorki taneczne,reszta płatna nawet zrobienie grilla to problem bo wołają 150 zł za wynajęcie wiaty z grillem,proponuje zakupić swojego grilla i po problemie.No i telewizor jeśli ktoś chce mieć w pokoju to 45 zł od OSOBY i płatne z góry,no i parking także płaty.Ja mam już to za sobą na szczęście ;) więc kto jedzie życzę miłego pobytu i zdrowych nerwów :) ;) :) ;)
ODPOWIEDZ