Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Średnia wieku na promenadzie w Kołobrzegu to 70 lat. Serio. Ja też bylam jedną z "młodszych" w moim sanatorium... Troche mlodych ludzi tez bylo. Często widywałam ludzi na wózkach inwalidzkich, widzialam ich radość gdy spoglądali na morze o zachodzie słońca... Bardzo wiele osób niepełnosprawnych i fizycznie i psychicznie. Wiele dzieci. Oraz ich rodzice z poświęceniem opiekujący się nimi. Zeby mnie ktoś źle nie zrozumiał - ja nie mam żadnych podejrzanych komentarzy na myśli. Ja tylko stwierdzam fakt. W sumie dobrze, że jest taki Kołobrzeg gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie. Mam do Kołobrzegu wielki sentyment i zawsze chętnie tam powrócę...