FORUMOWY T-SHIRT
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: FORUMOWY T-SHIRT
POZDRAWIAM
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- administrator
- Administrator
- administrator
- Administrator
Panie Adminie, ale tam nie jest napisane Słońce, tylko Słońeadministrator pisze:lukas385... gdyż gdy sam przechodziłem rehabilitację i dochodziłem do zdrowia, to jak to się mówi - zaświeciło dla mnie Słońce - i z tym zamiarem, by leczenie w sanatorium było dla każdego jak promyk nadziei na lepsze zdrowie, jak świecące Słońce, zakładałem tę stronę. Tak już zostało
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 12 razy
Jako pomysłodawca zdecydowanie popieram pomysł z opracowaniem graficznym symbolu forum w lepszej rozdzielczości i większym rozmiarze.
Może warto pomyśleć nad zmianą koloru napisu "nasze-sanatorium" zieleń na niebieskim tle może nie być czytelna w nadruku. Przy okazji poprawimy wychwycony przez naszego "korektora" lukasa błąd, no chyba że był to celowy ukłon w stronę naszych przyjaciół Moskali
Wówczas każdy zainteresowany będzie mógł sobie ściągnąć z sieci stosowny plik i zamieścić na swojej koszulce, z odpowiedniej bawełny, w odpowiednim kolorze i tylu koszulkach ile tylko zechce.
Można wówczas na koszulce obok logo podać swój nick, avatar, rangę i co tylko rozum podpowie
Oprócz stacjonarnych punktów świadczących takie usługi, sporo podobnych jest w sieci, można również spróbować własnoręcznie wykonać naprasowywankę na koszulkę. Wystarczy odpowiedni papier, drukarka i żelazko.
Jestem za..., a może ktoś ma pomysł na nowe logo????
Pozdrawiam