Dobre sanatorium....

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
Pytajnik
Na forum od: 28 paź 2011 13:54

Re: Dobre sanatorium....

Post autor: Pytajnik »

Jeżeli masz ubezpieczenie w PZU, to albo dostajesz zniżkę na całość turnusu, albo masz wybiórcze zabiegi pokryte, a opłacasz sobie sam hotel. Wtedy cena jest bardzo atrakcyjna.
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Leczę sie parę lat choroba zwyrodnieńowa stawów najbardziej pomogli mi w Busko-Zdrój 21 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy ,pojechałam z niesprawną ręką -do dzisiejszego dnia jest sprawna. Poznałam ludzi o kulach -po wypadkach ,operacjach na koniec turnusu np. nie potrzebowali 1kuli-oczywiście przed nimi jeszcze rechabilitacja. Wspaniała opieka naprawdę robią tam cuda. Mi bardzo pomogły kąpiele siarkowe i gimnastyka z rechabilitantem :cry: ja to nazywałam łamaniem na stole .Piękny park kawiarnie wieczorki taneczne wycieczki. Dużo kuracjuszy prywatnych. Ja trafiłam tam na skierowanie nfz po szpitalne. Polecam Bunia
gosiaczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2012 10:44

Post autor: gosiaczek »

A może by tak Admin usuwał posty tych ewidentnie niemiłych, a jeśli nie zmienią sposobu pisania po prostu ich blokował? Po co maja denerwować pozostałych? Pozdrawiam
malgos
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2013 10:46

Post autor: malgos »

:D ja bylam w polańczyku, PLON, SUPER BYLO , ZABIEGI TAKIE NORMALNE ALE MOZNA WYBRAC , imprezki codziennie, ale to tez rehabilitacja, taneczne oczywiscie, pokoje nawet, czysciutko, jedzenie nie wazne , cos tam bylo i jeszcze w Swieradów -zdroj, hotel komfort ale nuda , basen , zabiegi nawet ciekawe, okolice piekne, ja bylam w czerwcu i nawet wtedy nie bylo co robic, pozdrawiam , teraz sie wybieram ale szukam dobrego miejsca , z zabawa wieczorem , okolica ladna, jakies 200 km od slaska , ze schozeniami kregoslupa, poleccie mi cos
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Małgoś ,wejdż w dział Ocen Sanatorium :roll: tam jest temat...Jakie sanatorium polecacie ...miłej lekturki.Pozdrawiam :)
luzik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2013 13:47

Post autor: luzik »

Bunia pisze:Leczę sie parę lat choroba zwyrodnieńowa stawów najbardziej pomogli mi w Busko-Zdrój 21 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy ,pojechałam z niesprawną ręką -do dzisiejszego dnia jest sprawna. Poznałam ludzi o kulach -po wypadkach ,operacjach na koniec turnusu np. nie potrzebowali 1kuli-oczywiście przed nimi jeszcze rechabilitacja. Wspaniała opieka naprawdę robią tam cuda. Mi bardzo pomogły kąpiele siarkowe i gimnastyka z rechabilitantem :cry: ja to nazywałam łamaniem na stole .Piękny park kawiarnie wieczorki taneczne wycieczki. Dużo kuracjuszy prywatnych. Ja trafiłam tam na skierowanie nfz po szpitalne. Polecam Bunia
Wieczorki taneczne, kawiarnie...czego więcej można oczekiwać od sanatorium wszak to podstawa !
taka_tam
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2013 14:13

Post autor: taka_tam »

Witajcie :)
Osobiście polecam CIEPLICE ale DOM ZDROJOWY. Byłam na przełomie sierpnia-wrzesnia . Baza zabiegowa SUPER !!!!!! Towarzystwo wspaniałe, nic dodac nic ująć !! Życze wszystkim tak udanego turnusu i zabiegów jak ja miałam :)
Pozdrowionka :)
ODPOWIEDZ