Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Potrzebuję pomocy, porady... poszukuję dobrego ośrodka sanatoryjnego z dobrą bazą zabiegową. Mam problemy stawowe - zabiegi najważniejsze..!! Ale okres zimowy /jak widać za oknem/ to również dołek psychiczny.. Potrzebne takie miejsce gdzie można podleczyć się, czynnie odpocząć, zrelaksować... /basen, sauna, siłownia../.... może ktoś wie... zna... był.. pozdrawiam... Ewelina
Witam!
Są bardzo dobre obiekty w Krynicy np. wojskowy szpital,
Ustroń , sanatorium Równica ma bardzo dobrą bazę zabiegową . Radzę popatrzeć na stronie oceny. pozdrawiam
panie grudzień nie pisz pan bzdur wysyłajac kobietę z obolałymi stawami NIE MAJAC DOŚWIADCZENIA lekarz się znalazł , pisz sowja opinię na co jesteś chory i jakie zabiegi ci pomogły nie baw się w lekarza !!! bo bardziej możesz zaszkodzic niz pomóc pisz o sobie na co jestes chory !!!
Mały pisze:panie grudzień nie pisz pan bzdur wysyłajac kobietę z obolałymi stawami NIE MAJAC DOŚWIADCZENIA lekarz się znalazł , pisz sowja opinię na co jesteś chory i jakie zabiegi ci pomogły nie baw się w lekarza !!! bo bardziej możesz zaszkodzic niz pomóc pisz o sobie na co jestes chory !!!
panie mały , czytaj ze zrozumieniem, ja kobiety nie wysyłam, ponieważ nie mam takich predyspozycji, tylko wypowiadam swoje zdanie . Ale się spóżniłeś to było w styczniu.
Witam Cię serdecznie Bobka !
Dotychczas na to forum zaglądali kulturalni forumowicze...w ostatnim czasie nastąpiły zmiany...a administrator nie reaguje. Pozdrowienia dla kulturalnych
Witaj Bobka ! Zauważyłam zmianę nicka, dla mnie jesteś "Bobka" ...dziękuję Ci za reakcję
Można tylko współczuć autorowi. Ważne że admin zareagował. Pozdrawiam gorąco.
Polecam ośrodek rehabilitacyjny Nowy Dwór. Jest to prywatne sanatorium, ale jakość leczenia o poziom wyższa niż w Państwówkach. Respektuje zniżki z ubezpieczeń prywatnych i refundację NFZ.
Nie wiem, czy jeszcze będziesz przeglądać to forum, ale chciałem Cię dopytać o sanatorium w Nowym Dworze. Z tego co udało mi się do tej pory dowiedzieć, to klinika udziela zniżek przy prywatnym ubezpieczeniu zdrowotnym. Jakiego stopnia są to zniżki? Mam ubezpieczenie w PZU.