Lądek Zdrój "Jubilat" 2014 01 08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2013 20:56
Staż sanatoryjny: 4

Re: Lądek Zdrój "Jubilat" 2014 01 08

Post autor: Iron »

Dziękuję za informacje,ale czy trzeba przed wyjazdem rezerwować pokój :?: :) ...
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

poznanianka,a dlaczego nie możemy zobaczyć się w Warszawie?Serdecznie zapraszam do siebie,albo spotkanko na jakiejś kawie w wybranym miejscu.Jeżeli to nie jest tajemnica to napisz w jakiej dzielnicy stacjonujesz?Fajne Poznanianka z Warszawy. :D
Beatko,jeżeli nie zdążysz na ten bezpośredni lądecki to 12.40 masz do Kłodzka,potem 13.15.Z Kłodzka do Lądka 14.45,15.30.Z Wrocka jeżdżą jakieś autobusy również z ul.Dawida(to jest tuż obok dworca PKS).Ale one w Kłodzku nie wjeżdżają na dworzec tylko jeżdżą przez galerię "Twierdza". To trochę niewygodne i nie korzystałam.
Ja też jeżdżę Polskim Busem,ale czasem zalegam we Wrocku parę godzin lub dni u rodzinki.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Do Jurek 47 ,,,,nie ma możliwości rezerwacji pokoju ,,,,musisz hm....dobrze zabajerować aby dostać dobry pokój ...ale generalnie recepcja jest normalna ,,,więc dasz radę ,,,,
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do poznanianka..
Dzięki za infomacje,będę musiał dobrze bajerować,uśmiechać się,no i ;) ;) ,myślę że się uda..
Pozdrawiam I... :)
Awatar użytkownika
tadek 1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2013 04:53
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: tadek 1 »

Brak dostepu do neta (wyjazd do rodziny na świeta i nowy rok) spowodował że nie byłem na bierzaco w temacie, ale posty juz o ladku przeczytałem jurek 47na miejscu będe około 11tej pozdrawiam i do zobaczenia
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Tadeusz!! Ja przyjadę jdnak 8-go ok. godz. 11-tej,bo gdy dzwoniłem ,dowiedziałem się że nie ma potrzeby przyjeżdżać dzień prędzej,dodatkowy koszt,są pokoje 2 osobowe i w dniu mojego przyjazdu będą dostępne,ale na wszelki wypadek ,ty będziesz 7-go,masz większe szanse załatwienia pokoju 2 osobowego ,tylko na 1-szym piętrze,dlatego bo jest większa możliwość złapania sygnału internetu,pobaieruj trochę na recepcji,może się uda,a ja dołączę do Ciebie .Do zobaczenia Irek. :) Zobaczę jak smakuje cherbatka u TADKA. ;) .
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Panowie życzę milej i owocnej rehabilitacji ,Mam nadzieję że dotrzymacie słowa i relację zdacie na bieżąco ,,,,Pozdrawiam ,,B,,,
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak będę miał trochę czasu no i rozejrzę się ,jak to wszystko wygląda,to zaraz napiszę ,wiem że TV kosztuje 75 zł za turnus. Pozdrawiam Irek. :kwiat: :) ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jurek47 i tadek 1 witajcie :D Jak tam na kuracji.Czekamy na obszerne opisy ;) tak rehabilitacji,pobytu , jak i tej części bardziej ;) :lol: :lol: kulturalnej.Pozdrowionka :D :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

SMUGA,,,panowie dopiero dzisiaj zaczynają ;) :) ,,,dajmy im czas ,,,mam nadzieje że sie odezwą ,,,
ODPOWIEDZ