Lądek Zdrój "Jubilat" 2014 01 08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2013 20:56
Staż sanatoryjny: 4

Lądek Zdrój "Jubilat" 2014 01 08

Post autor: Iron »

Nowy kuracjusz "Debiutant" Witam. Jadę na leczenie uzdrowiskowe 8 stycznia 2014 do Lądka Zdrój "Jubilat" ul.Wolności 4A,może ktoś był tam niedawno i zna warunki tego uzdrowiska,proszę o informację. Jadę samochodem mogę kogoś zabrać do Lądka. Wyjezdżam z Praszki,jadę przez; Opole, Nysę. Za wszystkie informacje z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam.. Irek. :) ;) ;)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Lądek Zdrój "Jubilat" 2014 01 08

Post autor: syrenka »

Witaj! Ja będę tam po tobie ,,,termin mam od 29 stycznia ,,,mam nadzieję że opiszesz jak tam jest teraz ,,,Lądek znam jak własna kieszeń ...Ale w Jubilacie jeszcze nie byłam ...Wszystkie opinie mile widziane ,,,Pozdrawiam ,,,B,,,,
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam!! Ja 29 stycznia kończę turnus,myślę że w Jubilacie jest możliwość korzystania z internetu,jeżeli tak to w między czasie opiszę Tobie aktualne warunki,a może ktoś nam predzej opisze,a może 29-go spotkamy się na recepcji ;) Ja w 2008 roku byłem w Lądku,zakwaterowany byłem w Trojanie a na zabiegi chodziłem do wojskowego,ale to był Lipiec,było super,a teraz to pora zimowa :oops: Pozdrawiam serdecznie Irek. :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W Lądku będę już 28 :) tradycyjnie przyjadę dobę prędzej ...To jest mój 7 pobyt w Lądku ,,,,jestem weteranką pobytów w Lądku ,,,, ;)
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No tak ja tylko raz,ale zdobyłem Trojan,Śnieżnik ,oj nachodziłem się dużo i na zabiegi i czasie wolnym do 22-giej :) :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

poznanianka :D oj przy mnie jesteś nowicjuszką Lądecką ;) .Serdecznie pozdrawiam i jak zwykle życzę udanego pobytu.Ja teraz jadę do Lądka na Sylwestra.Śnieg,którego już było tam trochę na razie stopniał,ale myślę,ze Nowy Rok powitam w pięknej zimowej scenerii.Kilka lat temu mieliśmy imprezę z kuligiem i ogniskiem na Trojaku.....cudne wspomnienia i fajne czasy.
W tym roku chyba nie będę w czasie ferii bo wtedy byśmy się spotkały.Ale jeszcze nic nie jest przesądzone.
Awatar użytkownika
tadek 1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2013 04:53
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: tadek 1 »

Witam mamy ten sam termin pobytu ja zaczynam turnus 7 stycznia .Mam nadzieje ze się poznamy mam na imie Tadek mieszkam w chocianowie na dolnym ślasku.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Do ALICE ,,,,Wiem że odpadam z tobą w przedbiegach ,,,,Ale miło by było znów cie zobaczyć ,,,Nie wiem czy doczytałaś na ,,,forum ale od grudnia jestem w Warszawie i stąd będę startować ,,jeśli wiesz to napisz proszę jak dostać się do Lądka jeśli bym nie zdążyła na PKS ten co startuje 0 11.40 z dworca autobusowego we Wrocławiu bo do Wrocławia jadę POLSKIM BUSEM ,,,zawsze nim jechałam ale wiesz będzie zima więc nigdy nic nie wiadomo ....Ale nadal należę pod fundusz poznański ,,,mniejsze kolejki ;) i szybciej przydział....Trochę chaotycznie piszę ale chyba się zorientujesz ,,mam nadzieję ,,,Pozdrawia z Warszawy ,,,Beata
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Tadeusz!.. Na pewno się spotkamy w Jubilacie. Ja myślę aby pojechać dobę przed terminem rozpoczęcia turnusu,to też byłbym 7-go styczna,tak jak ty. Będę musiał dzwonić,pytać o możliwość wcześniejszego przyjazdu,myślę że wtedy jest większy wybór ,dostania lepszego pokoju. :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Doba w pokoju 2 osobowym kosztuje 64 zł,,,,można przyjechać po godz.16 tak mi powiedziano ,,,możesz zostać w tym samym pokoju jeśli będzie ci odpowiadać ,,,,pozdrawiam B,,,,sorki że sie wciełam .....
ODPOWIEDZ