Wyjazd do Rymanowa Zdroju
-
agniecha_76
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
-
marta15361
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2013 07:07
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Wyjazd do Rymanowa Zdroju
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
A czy nadal funkcjonuje "Zielony domek" z dancingami?marta15361 pisze:witam mam pytanie jedzie ktos do zimowita do rymanowa i na kiedy macie termin i kiedy skladaliscie wnioski ??? bo ja dopiero ide do lekarza zeby mi wypisala skierowanie tam bo bylam w tamtym roku i bylo super i wlasnie nie wiem ile bym musiala czekac bo to wakacje i moze duzo chetnych , ja bylam na ortopedii dla doroslych:)
hala5102 pisze:A czy nadal funkcjonuje "Zielony domek" z dancingami?marta15361 pisze:witam mam pytanie jedzie ktos do zimowita do rymanowa i na kiedy macie termin i kiedy skladaliscie wnioski ??? bo ja dopiero ide do lekarza zeby mi wypisala skierowanie tam bo bylam w tamtym roku i bylo super i wlasnie nie wiem ile bym musiala czekac bo to wakacje i moze duzo chetnych , ja bylam na ortopedii dla doroslych:)
![]()
Tak ,tak funkcjonuje.Po remoncie bardzo przestronny,reprezentacyjny lokal,z muzyką mechaniczną .Mnie osobiście muza odpowiadała.Ludzi bardzo mało,może na weekendzie więcej.Opłata za wejście 5zł.
Pozdrawiam
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
witam mam pytanie jedzie ktos do zimowita do rymanowa i na kiedy macie termin i kiedy skladaliscie wnioski ??? bo ja dopiero ide do lekarza zeby mi wypisala skierowanie tam bo bylam w tamtym roku i bylo super i wlasnie nie wiem ile bym musiala czekac bo to wakacje i moze duzo chetnych , ja bylam na ortopedii dla doroslych
0
Marto o ile nic się nie zmieniło zasada jest taka: Na tą samą chorobę sanatorium możesz dostać nie wcześniej niż po 18 miesiącach od ostatniego pobytu. Jeżeli teraz będziesz składała wniosek to możesz liczyć na nowe skierowanie w zależności o choroby od 14 do 18 miesięcy w NFZ Lublin. W innych NFZ-ach może być różnie. Bywa, że i po 2 latach. Radzę spróbować na inną chorobę . Może być szybciej. Najlepiej próbuj z ZUS , wtedy masz szanse jeszcze w tym roku. Powodzenia.
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
-
agniecha_76
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
- Staż sanatoryjny: 6
Za trzy miesiące będę się pakować. Pozdrawiam.
-
marta15361
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2013 07:07
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 1