Uzdrowiskowe kosmetyki, czyli co i gdzie warto kupić

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Uzdrowiskowe kosmetyki, czyli co i gdzie warto kupić

Post autor: forumowicz »

Ja używam produktów siarczkowych z serii Sulphur ten żel zawiera 96,5% leczniczej solanki siarczkowej .Wszystkie produkty z tej serii mają pozwolenie Ministra Zdrowia ( szampony , balsamy do kąpieli , pasty do zębów ).Są dostępne w aptekach jak i w sklepach internetowych a cena jest bardzo zbliżona , za żel 300g płacę 16 pln.Ług pierwszy raz kupiłam w takim małym sklepiku ( pawilon ) obok Muzeum Warzelnictwa po 6,5 za sztukę a że brałam :lol: :lol: cały karton pani policzyła po 6pln. a już w sklepie w centrum Ciecha wołali 9pln.Nigdy nie kupuję żadnych specyfików na tzw. kiermaszach w sanatoriach i zawsze sprawdzam pochodzenie i producenta nawet kupując w aptekach .Staram się by te specyfiki były produkowane na bazie naturalnych surowców i zawierały jak najmniej tak zwanych dodatków pomocniczych .Należy pamiętać że co pasuje jednemu nie musi drugiemu i należy zawsze wykonać sobie test najlepiej w zgięciu łokcia :) .Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Smuga dzięki za info, podałaś super informacje... nazwa, cena i gdzie kupić :kwiat: :kwiat: :kwiat: muszę się zainteresować ta serią, dzięki, mam ochotę też na Ługę i zaczynam od jutra szukać w aptece, wcześniej kupiłam pastę borowinową w plastrach, sól bocheńską, jedno i drugie dla mnie jest ok i cena przystępna.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kosmetyki z serii Bals-sulphur, można kupić ww wszystkich aptekach, czy w wybranych?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ulanie pisze:Kosmetyki z serii Bals-sulphur, można kupić ww wszystkich aptekach, czy w wybranych?
Z tego co się orientuję to nie we wszystkich aptekach prowadzą tą serię .Na przykład w moim najbliższym mieście nie ma i dlatego zamawiam je w sklepie internetowym ,podam na PW nazwę .Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ok, smuga dzięki :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ