Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jestem z Wielkopolski.
Wniosek złożyłam 07-03-2011r., zarejestrowany po nr 26445
Okres oczekiwania: do 15 miesięcy.
W dniu 14-04-2011r., ( dzień wcześniej w wyszukiwarce nr w kolejce 2655 )
wyznaczono mi termin i miejsce: Duszniki Zdrój od 02-06-2011r.
Masz rację Ida, oczywiście pomyliłam - powinno być 2010r.
Jovanko masz rację okolica jest piękna ale ja niestety muszę zrezygnować
z przyczyn ode mnie niezależnych. Złożyłam już rezygnację i teraz czekam na ciąg
dalszy i mam nadzieję, że mój NFZ pozytywnie rozpatrzy moją prośbę.
Złożyłam rezygnację dołączając pismo od pracodawcy.
Pismo wpłynęło do FNZ 04-05-2011r. Wniosek został rozpatrzony pozytywnie.
I już mam nowy termin: od 23-6-2011r., do 14-07-2011r. Duszniki Zdrój Jan Kazimierz. I tu należą się słowa uznania dla Wielkopolskiego NFZ: miło uprzejmie, kompetentnie.
to przez przypadek napisalam w innym watku , a mialo byc tu :
POMORSKIE
Ostatni raz w sanatorium bylam w listopadzie 2009. Nowy wniosek moglam zlozyc dopiero po 6 mies .
Zlozylam we wrzesniu 2010 . W decyzji napisano ,ze trzeba czekac 12-14 mies. , w tej chwili mam nr 5tys.z hakiem .
Numery schodza roznie ... , zdarza sie ,ze zejdzie 300 w jeden dzien , a w inne po 10 tylko. Tak wiec modle sie tylko aby nie przypadlo mi na listapad tak jak ostatnio .
Pozdrawiam kuracjuszki
..no na odpad to ja nie licze ... , teraz latem to pewnie bylby cud
ja jednak ciagle mam nadzieje , ze w najgorszym wypadku dostane na pazdziernik . wtedy jeszcze czas nie przesuniety , totez dni dluzsze , mozna po poludniu spacerowac
Dzisiaj dostałam wiadomość, że jade do Ciechocinka. Dom Zdrojowy od 1.VI.-22.VI. Czekałam 6 m-cy na uzdrowiskowe leczenie szpitalne. Może ktoś jedzie w tym terminie z Ełku lub okolic.
Bardzo dziękuje, dowiedziałam sie jedynie, że mało miejsca na parkingu i jest płatny 5 zł za dobę. Mało jest wiadomości, ale pożyjemy zobaczymy. Trzymam kciuki aby Wam leciały szybko numerki. Pozdrawiam