Alu

ja doskonale rozumiem zniechęcenie Zbyszka , poznałam Jego współlokatora .... ma prawo czuć się zmęczony .... tez nie chciałabym mieszkać z taka osoba .... ale współlokator nie powinien ważyć o opinii o obiekcie ... taka osoba może trafić nam się w każdym ośrodku ....
Rozmawialismy nieraz o tym panu ... wystarczyło aby Zbyszek codziennie szedł na skargę i w końcu zostałby sam w pokoju ..... ale doszliśmy do wniosku , że nie chodzi o to , aby iść po trupach do celu ...
Dla mnie Verano , spośród wszystkich ośrodków w Kgu jest w tym momencie na 1 miejscu ..... panie na recepcji i pielęgniarki mogą mi co najwyżej , że tak brzydko powiem ... podskoczyć
Dobra kuchnia , zabiegi na miejscu , korytarze pełne sof ... wprawdzie , jak dla mnie niewygodnych

, ale jednak są to miejsca integracji , kawiarnia na miejscu .... brak wind , dla niektórych może być problemem , ale jak Zbyszek pisał , panie przy meldowaniu pytały o sprawność fizyczna ....
Potwierdza się tutaj to , co niejednokrotnie pisałam .... każdą opinię trzeba czytać z przymrużeniem oka