Verano Kołobrzeg od 26.01.do 17.02.2025 r.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 4 razy

Re: Verano Kołobrzeg od 26.01.do 17.02.2025 r.

Post autor: Mazrena »

Zbyszku, dzięki a opinię :kwiat:
Nie chciałeś Pana pijącego to nie miałeś i tyle :lol:
Verano i tak pozostaje w mojej opcji do odwiedzenia na NFZ ;)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Marzenko, ponieważ nigdy nie jeździsz solo, tylko w parze z mężem, to jak najbardziej możesz do Verano jechać, bo to sanatorium preferuje pary w dwójkach. :)
Proponuje Tobie nie brać pokoju w pawilonie B, bo to bardzo daleko od bazy zabiegowej, stołówki i wyjścia na promenadę.
Gość

Post autor: Gość »

Szukałem opinii o Sanatorium Verano, a tymczasem Ty Zbyszku oceniłeś hotel. W sumie to nieistotne, bo widzę że nie tylko Ty, a inni z kolei oceniają pobyt hotelowy na stronie sanatorium. Przeczytałem z uwagą, rzeczywiście to przykre że akurat personel medyczny Ci podpadł. A już zupełnie nie rozumiem jak można było Ci odmówić pomocy w wykonaniu testu. W sprawie tak prostej a jednocześnie bardzo ważnej.
Podobnie jak Gienia namawiam Cię do skopiowania opinii na stronę Forum.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kaziu ja na forum już wszystko opisałem, a na stronie Verano w googlach jest opinia dla ludzi nie będących na naszym forum, bo większość zagląda po informacje wpierw na google, później na fb.
Ja w Verano nie spotkałem nikogo, kto by czytał nasze forum.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

A ja proszę , abyś na naszym forum napisał to , co napisałeś w Googlach :)
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 18 razy

Post autor: alka50+ »

Zbigniew165..masz dość już opisywania pobytu...ale skoro już tyle informacji upubliczniłeś dla nas na NS to popieram wypowiedź K_jak_Kazimierz i oczywiście zrób to o co poprosiła Gienia .
Niby mało osób zabiera głos na NS ale popatrz ile odsłon...i nie tylko w Twoim temacie ..w moim też...czyli czytamy... często nie zostawiając imiennie śladu.
Dopisz ...zrób kopię ....zamknij ten temat...zatrzaśnij te drzwi ..i zacznij nowy już prywatnie...bardziej szczęśliwy czas.
Życze Ci spotkania Osoby/ a może już taką masz w swoim życiu - nie odpowiadaj..każdy ma swoje życie prywatne / z którą wyjedziesz i otrzymasz dwójke / to też nie jest pewne :D patrząc jak jest/...i dalej będziesz patrzył na Kg z chęcią przyjazdu do niego.
Ponownie....miłego wyjazdu w kolorach świateł których się nie zapomina....i tego czego oczekujesz.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Alu :serce: ja doskonale rozumiem zniechęcenie Zbyszka , poznałam Jego współlokatora .... ma prawo czuć się zmęczony .... tez nie chciałabym mieszkać z taka osoba .... ale współlokator nie powinien ważyć o opinii o obiekcie ... taka osoba może trafić nam się w każdym ośrodku ....
Rozmawialismy nieraz o tym panu ... wystarczyło aby Zbyszek codziennie szedł na skargę i w końcu zostałby sam w pokoju ..... ale doszliśmy do wniosku , że nie chodzi o to , aby iść po trupach do celu ...
Dla mnie Verano , spośród wszystkich ośrodków w Kgu jest w tym momencie na 1 miejscu ..... panie na recepcji i pielęgniarki mogą mi co najwyżej , że tak brzydko powiem ... podskoczyć ;)
Dobra kuchnia , zabiegi na miejscu , korytarze pełne sof ... wprawdzie , jak dla mnie niewygodnych ;) , ale jednak są to miejsca integracji , kawiarnia na miejscu .... brak wind , dla niektórych może być problemem , ale jak Zbyszek pisał , panie przy meldowaniu pytały o sprawność fizyczna ....
Potwierdza się tutaj to , co niejednokrotnie pisałam .... każdą opinię trzeba czytać z przymrużeniem oka :D
Ostatnio zmieniony 20 lut 2025 16:22 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
nula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2020 00:29
Podziękowano: 1 raz

Post autor: nula »

A ja też chciałam poczytać i jakoś nie mogę znaleźć opinii Zbigniewa165 na stronie Verano :(
Czyżby już zniknęła ?!
Gość

Post autor: Gość »

Mapy Google, hotel Verano, opinie, najnowsze 🙂
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kaziu jak dasz radę, to skopiuj tą moją opinię ze strony Verano i zamieść na NS.
Ja tego nie potrafię i się nie podejmuję, a pisać drugi raz to samo nie mam ochoty.
Ala tak będzie jak napisałaś, bo już sam do dwójki nie pojadę. :)
Jeszcze co do nazwy, to już teraz Verano jest Hotelem lub Centrum Zdrowia i Relaksu i nie nigdzie już słowa sanatorium w nazwie.
Baza zabiegowa, recepcja i opieka lekarsko-pielęgniarska jest dla kuracjuszy NFZ i dla komercyjnych ta sama.
Jest tylko druga stołówka na parterze dla gości komercyjnych, a nad stołówką komercyjną jest stołówka dla kuracjuszy NFZ na pierwszym piętrze i tu jest tylko winda.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2025 17:25 przez zbigniew165, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ