Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Co do parkingu to się jutro popytam. Sam auta nie mam tutaj, więc nie sprawdzałem adresu. Basen jest nieduży. Myślę, że w granicach ok. 15 metrów długości. Głębokość ok 150-160cm. Ja mam wzrost 176 i woda sięga mi do końca klatki piersiowej.
Są dwie niecki, ale jedna jest praktycznie cały dzień zajęta przez kuracjuszy. Nie wiem jak to będzie wieczorem i w weekendy. Jutro pójdę z ciekawości. Jak będziesz miał problem z dodzwonieniem to mogę się zapytać w recepcji o aktualny/czynny telefon. Daj znać jeżeli będziesz tego potrzebował.
Ręczniki możesz wymienic jesli chcesz wystarczy je zostawic na terakocie w łazience to znak dla sprzątaczki ze ma wymienic..sprzątanie pokoi co drugi dzien...baseny są dwa 1.50 m wiec popływac można do tego dużo biczy wodnych i jacuzzi oblegane przez wszystkich ale milo posiedziec tam(czułem się tam jak w garnku z gotująca się zupą) karnet za 80 zł to 10 wejsc na godzine o dowolnej porze po zabiegach takze w niedziele.. powyzej godziny kazda minuta dodatkowo płatna chyba 15 groszy..jak jesli chcesz zobaczyc zdjęcia z Wielkiej Pieniawy i okolicy zapraszam na mój profil na facebooku....grota solna ..seans trwa 45 minut..warto tam isc za te 8 zł(trzeba miec białe skarpetki)
Witam wszystkich!Jestem tu pierwszy raz,jadę do Polanicy-Zdrój od 23.07 na skierowanie z ZUS-u.Jestem ze Strzelec Opolskich-czy ktoś może jedzie w tym terminie i będzie mu po drodze mnie zabrać? A tak ogólnie to czy to prawda,że pacjenci z ZUS-u są gorzej traktowani?
nitka6 ja jestem obok w sanatorium Zdrowie. Skierował mnie tu ZUS. Pielęgniarki i pani lekarz są bardzo miłe. Różnicę widzę tylko w porcjach żywieniowych, ale nie spodziewałem się więcej niż mamy. Myślę, że nie masz powodów do zmartwienia.
Dzięki Jaro tak myślałam,że nie będzie tak źle!Może co niektórzy mają zbyt duże oczekiwania,lub potrzeby-ja nie jestem wymagająca więc chyba będzie dobrze:)
Jaro dowiedziałeś się w recepcji Wielkiej Pieniawy o ten aktualny/czynny telefon no i ten parking 65zł za cały turnus.Odezwij się daj znać jak coś będziesz wiedział
Dzięki będe dzwonił jak się dodzwonie napisze,zobacz jeszcze ten parking w wolnym czasie i daj znać.Jak jest z tym basenem patrzyłes wieczorem lub sobote czy w niedziele,jest luźniej
Do Romka Witam odnośnie parkingu to koła deptaka jest Bank za bankiem po lewej stronie jest taki wjazd .Jest tam jakiś zakład i duży parking ja tam właśnie stawiałam auto i nic nie płaciłam a byłam w Wielkiej Pieniawie teraz od kwietnia do maja.Myślę że jeśli tam postawisz to oszczędzisz te 65 zł:)Pozdrawiam życzę dużo wypoczynku i słońca )