CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
Hmmmm o NAJWYŻSZY daj siłę i cierpliwośćAgaC pisze:Baronie, umiem czytać ze zrozumieniem, nie mam z tym problemu. Czy jednak widzisz tu narzekajace na swoich chłopaków/narzeczonych/mężów?
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
A wystarczy na wszystko spojrzeć czasem "innym okiem"
Basiat jak chodzi o mnie to nie piszę tego ani w złości ani z żalem ale piszę co myślę i co widzę w realu , na marginesie w sanatorium było super wyjazd bardzo udanybasiat pisze:Kochani nie ma co kopii kruszyć ani na tym , ani na innym temacie.....Zauważcie, że większość z nas pisze to, co nam w tej chwili nasze serce dyktuje. Jak się sparzymy na czymś lub na kimś, to wszystko jest "be". Jak mamy motyle w brzuchu, w pracy jest w porządku, dostaliśmy sanatorium w dobrym miejscu, nikt nas nie zawiódł, to wszystko jest " cacy".
A wystarczy na wszystko spojrzeć czasem "innym okiem"![]()
Pozdrawiam wszystkich. Miłej niedzieli
![]()
-
forumowicz
Ale każdy ma takiego partnera jakiego sobie wybrał
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
AgaC pisze:Ja tez piszę o REALNYCH mężczyznach. Ci których znam nie mają takich spostrzeżeń, ponieważ mają fajne REALNE kobiety. Prościej się nie da![]()
Ale każdy ma takiego partnera jakiego sobie wybrał
-
forumowicz
Pomijam poziom panów, którzy takie teksty głoszą, jednak przeraża mnie to, że inne kobiety puszczają te teksty mimo uszu i jeszcze usprawiedliwiaja takich" dzentelmenow"
No masakra