hahaha Zbyszku no tak ,wiec poco ja ma mbrac jedynke niech sie facet o to stara (zart)Zbigniew- I pisze:To zależy, ja zawsze jak lew walczyłem o jedynkę i nawet z beznadziejnych sytuacji wychodziłem z sukcesem (mam nieodparty urok osobisty)aniag pisze:YAGA ma racje ja tez jade pierwszy raz ,ale wiem ze dam rade ,nieraz myslalam o pokoju pojedynczym ,ale teraz uwaza ze dwojka lepsza ,a wy jak myslicie.
Podam taki przykład. Aniag,gdybym mieszkał w trójce i po wieczornych tańcach, dla odpoczynku i nawiązania miłych relacji międzyludzkich
chciałbym Cię zaprosić do pokoju na lampkę szampana, degustację nalewek i poranną pyszną kawę, to jak myślisz? Ile by mnie kosztowało, aby dać kolegom na kino?
Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Pozdrawiam
-
maadziula
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2013 14:58
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
A ja bym chętnie pojechała do Krynicy Górskiej tamtym razem chciałam morze dostałam góry a sumie to chyba mi już jest wszystko jedno gdzie byłe zabiegi byle zabiegi były na miejscu,Gratuluję przydziału.Pozdrawiam ,asia13 pisze:Madziula w następnym tygodniu dostaniesz przydziałmaadziula pisze:A ja mam numer 783 i cisza nie ma przydziałuJa dostałam z nr.coś ponad 800 przydział na koniec kwietnia .Obyś dostała wymarzone miejsce
Ja chciałam morze i mam.
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 10 razy
No cóż, witaj fotelu na świetlicyruda pisze:Zbigniew, a co Ty na to, jakby chcieli koledzy zaprosić swoje koleżanki na degustację...![]()
![]()
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Ramona, Ania szybko chwyta, w lot rozpoznaje zawiłości życia sanatoryjnego, jestem pewien, ze będzie super kuracjuszkąRamona2 pisze:Aniu jak pojedziesz do tego samego sanatorium i w tym samym czasie to nie masz co się martwić, Zbigniew załatwi sobie i Tobie jedynkę.
Pozdrawiam
-
forumowicz
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Basiu, dziś nie będę spał, chyba się rozmarzę, albo siądę na allegro i kupię duuuży ręcznik i japonki. Lampki, kieliszki, nalewki,filiżanki, szklaneczki i scyzoryk już mam.ruda pisze:Zbyszku, to za pięć miesięcy może razem spotkamy się na górskich szlakach...i ten szlafroczek się przyda
![]()
![]()
![]()
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Pozdrawiam
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Ramona,Ramona2 pisze:Zbyszku wcale w to nie wątpię, że Ania będzie super kuracjuszką, tak jak my wszyscy tutaj.
Pozdrawiam