Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Warto zabrać chusteczki dla niemowląt mają wiele zastosowań które mogą zaskoczyć niezbędne w podróży zwłaszcza gdy nie ma bieżącej wody do czynności higienicznych mycie rąk itp zmywają makijaż czyszczą buty plamy na ubraniu oczywiście nie musi to być całe opakowanie można mieć kilka w woreczku strunowym w torebce w pociągu niezbędne w aucie też tak mi zostało po podróżach z dzieciakami
Bardzo dziękuję za +
W czasie długich podróży może być jeszcze przydatny specjalny żel do mycia rąk bez wody ale i przy tym myciu ,a właściwie dezynfekcji bo ten żel to alkohol, też jest potrzebna chusteczka.
Masz racje słneczko najważniejsze dobre obuwie,Właśnie przygotowałam sobie obuwie trekkingowe,adidaski,trampki,chodaczki,klapki do kąpieli,balerinki i wygodne szpileczki.Wystarczy koleżaneczko
Oj słoneczko moje poupycham,poupycham Trekkingi przydadzą się na wycieczki,adidaski czy trampki na latanie,chodaczki na zabiegi,balerinki,no cóż jakoś trzeba latać po uzdrowisku,a szpileczki............. no,na jakieś balety to mam się zamiar wybrać Nie śmiej się,ale i tak połowę odrzuciłam
Oj Danusia przeżywam te same katorgi Właśnie się pakuję a właściwie rozpakowuje bo teraz wyciągam to co myślę ,że będzie jednak zbyteczne Zeby jeszcze wiadomo było jaka będzie pogoda
Asiu i to jest właśnie babski problem Pakujemy się,rozpakowujemy,a i tak o czymś zapomnimy.Najgorsze właśnie to jest to,że nie możemy przewidzieć pogody Ale i tak wrócimy zadowolone,nawet jak o czymś zapomnimy.
Pewnie ,że nie ma się czym przejmować Grunt to zabrać ze sobą dobry humor.Przyjedziemy wypoczęte,uśmiechnięte i zdrowsze (mam nadzieję) i znów ustawimy się w kolejeczkę.