Szalona Paczka
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Szalona Paczka
To było dobre ale o co chodzi z tą 20-tą rocznicą ? Bo tu nie wiem...nie kojarzę .
Marzenko , jak dostaniesz niziny i jeszcze w dodatku latem to odstąpisz mi
Grażynko , wiem kochana , że mogłabym starać się o zwroty ale zależy mi też na terminie , nie chciałabym jechać jak będzie zimno , brzydko itd...
Chyba złożę w grudniu i mam nadzieję , że mnie nie odrzucą . Wygląda na to , że i ja tak jak nasza Alutka muszę w tym m-cu iść do rodzinnej .
Wiesz Gieniu ? Przeczytałam opis Kazia pobytu w Bajce i sprawdziłam w Horyńcu wszystkie sanatoria . Bajka odpadła w przedbiegach ale podobał się mi Jawor (najbardziej) , Dom Zdrojowy i CCR Rolnik . Wiem , że Jawor to drugi obiekt obok Domu Zdrojowego . Ale w mapach google znalazłam jeszcze coś , jakieś sanatorium bez nazwy i były opinie sprzed 2 m-cy i nie wiem co to bo mi nie wyświetla nigdzie więcej . Całkiem fajne miejsce , lubię takie ale dojazd ode mnie to katastrofa jakby co
Ewanko , sama śmiałam się w głos z tego dawania w szyję
Widzę , że Basia wstąpiła z pozdrowieniami , Basiu
A Ty , Atinko , zapomniałaś o mnie , ja też planuję wyjazd na kurację
Zbyszek to coś wycmoni jak zawsze i pojedzie tam gdzie chce i kiedy chce
Ysy
Dobra , dość żartów i śmiechów , prawdopodobnie przegram walkę o rentę ale nie będę wdawać się w szczegóły . Poza tym jestem już emerytką ale zanim co - czekam .... i jakoś tak poczułam się źle . Tak jakby coś już minęło , nie powróci , nowy etap w życiu
Ale już nie truję , muszę oswoić się z tym , jakoś to będzie , może na miskę ryżu wystarczy
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 259 razy
- Podziękowano: 138 razy
Danii , nie słyszałaś .." spieprzaj dziadu "
Każdy z nas ma swoje ulubione miejscowości , czy ośrodki , najważniejsze abyśmy byli zadowoleni po powrocie
Danii
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
+alicja+ pisze: 06 lis 2022 09:01 dzieň dobry, zwyczajowo herbata paruje, zapraszam
co lepiej, te pozostałe niedogodnošci też powoli znikną[/i]
I nie obawiaj się "plotek" z nami, zrobimy Ci od czasu do czasu manicure, (bez malowania), wystylizujemy, odpicujemy, perfumami spryskamy i... niech z Szalonej Paczki posikają się
.
Kaziu, cieszę się, że nie
Nic Ci tu nie grozilubimy żarty
Hm... ja np. piszę w Szalonej Paczce i wcale mi się to nie podoba . Dlaczego mamy posikać się jak twierdzi +alicja+ ? Bo jakoś nie rozumiem... Domyślam się tylko , że to słowa sfrustrowanej kobiety , zgorzkniałej , z różnymi problemami i nie lubiącej innych ludzi .
Współczuję... i tyle .
- ysy
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 kwie 2022 21:22
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 8
O tym wpisie wiem już jak tylko się pojawił. Daj spokój, nie warto.
Dam Ci dobrą radę - Nie dyskutuje się z idiotami bo ktoś stojący z boku nie będzie wiedział kto jest kim!!!