dobrego odpoczynku, jeśli coś jeszcze to pytaj
Basia

Się nie ciesz tak i nie mów o tym głośno bo w poniedziałek wyrównająZbigniew- I pisze:Yaga, u nas to popłynęły dzisiaj i to z siłą wodospadu, jeszcze nie widziałem takiego osiągnięcia. O godzinie15.30 jeszcze działała przeglądarka i spadło 794 numerki.![]()
![]()

To ja nie wiem o co chodzi,ale mnie do tej pory nie działa przeglądarkapoznanianka pisze:gaik pisze:Też mam taką nadzieję że popłyną,bo u mnie też jeszcze przerwa ,a też bym chciała już walizki szykować
Po godzinie 15 działała przeglądarka ,,,,spadło mi o -1 ,,,na dzisiaj numer 405 ,,,,Pozdrowionka dla wszystkich oczekujących ,,,

Ja jadę razem z mężem więc pokój 2 osobowy tylko czy będzie możliwość poprosić o nowszą część Czy łazienki wyglądają tak jak w galerii, Dziękibarbara-g1 pisze:Madziula, zapomniałam napisać w nowszej części są duże balkony, pokoje 2-osobowe standardowe, natomiast 3 są bardzo duże , ja mieszkałam w 3 pok 44 , balkon narożny duży. Ale to jest tylko w części nowszej , nad recepcją , internet jest w całym ośrodku , trzeba poprosic o hasło .
dobrego odpoczynku, jeśli coś jeszcze to pytaj![]()
Basia

Medimedi pisze:Się nie ciesz tak i nie mów o tym głośno bo w poniedziałek wyrównająZbigniew- I pisze:Yaga, u nas to popłynęły dzisiaj i to z siłą wodospadu, jeszcze nie widziałem takiego osiągnięcia. O godzinie15.30 jeszcze działała przeglądarka i spadło 794 numerki.![]()
![]()

Madziulamaadziula pisze:Dostaliśmy przydział Krynica Zdrój Nad Kryniczanką od 23.04.2015 d0 14.05.15 Opnie o tym sanatorium są z 2013r .Czy może już coś się tam zmieniło bo opinie są bardzo złe. Dziękuję za opnie