Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2017 16:54
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 6 razy
Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 2
Możesz się do cudzej przyznać. Kto bogatemu zabroni?MarkStan pisze:
Betinka! A kto jadąc do sanatorium przyznaje się do swojej żony![]()
![]()
![]()
![]()
Czyli razem do basenu nie możemy wchodzić .![]()
![]()
![]()
Grunt to dobry humor i pozytywne myślenie.Gacie i kostiumy się rozciągają na szczęście....
Można nago....
Do mazreny:Nawiązałaś do naszej, tu na forum rozmowy, na temat kurtek, czapek i ciuchów.Mazrena pisze:Dziewczyny jestem od 24 lutego , więc zimowa poraani razu nie miałam czapki i rękawiczek. Po sanatorium chodzę na bose nogi
i na balety też na bose stopy i w balerinach
Są takie dni że w samych sweterkach można wyjść, szczególnie jak słoneczko świeci
Myślę, że kurtki zależą od Waszych planów na spędzanie czasu...... Pozdrawiam ze słonecznych Cieplic
Zgadzam się z tobą, że w Cieplicach panują warunki podobne jak w innych polskich miastach nizinnych, które pozwalają chodzić bez kurtek i czapek a w budynkach nawet na boso.
Ale ja zamierzam pojechać na Szrenicę, do Jakuszyc i jeszcze w kilka miejsc, gdzie zimowa pogoda często gęsto panuje prawie do maja.Pamiętam osobiście bo jeździłem do Szklarskiej kilkanaście a może więcej razy, jak 1 maja sypnęło tak śniegiem, że gospodarz u którego byłem, musiał wyciągnąć traktorek do odśnieżania.
Życzę ci wspaniałego dalszego pobytu.Lubię optymistki.Jesteś bardzo kontaktową dziewczyną.Tak trzymać!
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

Na szczęście dni coraz dłuższe, słonko energii dodaje. Najgorszy listopad na takie wyjazdy.
Nie śmiej się mazrena z tego, że napisałem, iż 1 maja bywają nawet obfite opady śniegu. I to nie tylko w górach.Poczytaj sobie ten materiał zamieszczony w internecie: http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/11 ... az-po-upal;Mazrena pisze:Dzięki za miłe słowa MarkStanWłaśnie pisałam, że każdy musi dopasować swój strój do swoich potrzeb i na co liczy... Ja pamietam jak sypnęło śniegiem w 1 Maja
HMHM, no mój czas dobiega końca w Cieplicach
Ostatnie dni w sanatorium niektórym kuracjuszom najbardziej "smakują" i nie mogą się nimi nacieszyć i nasycić.
Łap dziewczyno jeszcze ile możesz te piękne chwile,
Dzięki za info MarkStan. Z braku czasu nie wchodziłam tutaj przez kilka dni. Jestem z samego Kalisza! Wiek nie ma znaczenia - na emeryturze. Mam połączenie autobusowe - przesiadka w Kępnie w nocy! Generalnie nie jeżdżę w góry - ale teraz nie mam wyboru. Myślę, że do starej paczki można dołączyć.MarkStan pisze:Poczytaj proszę pocztę do ciebie, jest tam, gdzie logowanie.maryla10 pisze:Czy na 30 marca 2017r. jedzie ktoś z wielkopolski - Kalisz - do Cieplic. Mam skierowanie do Domu Zdrojowego.![]()
Chyba nie czytasz dokładnie moich wpisów? Pozdrawiam
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

MarkStan nie śmieję się z ciebie odnosnie majowej pogody- ja też taką przeżyłam.
Pozdrawiam
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz