23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Post autor: krzysiek23 »

Witam to napisz co wiesz o 3 pawilonie prosze.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

leszek1958 oczywiście,ze było suuuper.Teraz jestem w Krynicy,pozdrawiam.
Warunki w pawilonie III luksusowe nie są,ale narzekać też nie można.Tam teraz odremontowano nowe skrzydło,połączone łącznikiem z bazą zabiegową.Jak wypadają przydziały nie wiem,bo ta część ruszyć miała od stycznia.
Ale pamiętaj,atmosferę tworzą ludzie,a nie budynki i pomieszczenia.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Witaj Alice pozdrawiam z zimowego Gniezna,czy Jesteś w wojskowym czy innym sanatorium.
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Masz racje zgadzam się ale warunki też sa ważne . Pokoje 5 osobowe 7 osobowe to jak w wojsku . Bywałem w szpitalach sanatoriach ale to mnie zniechęca. Napisz cos wiecej . W Krynicy też mam papiery czekam na skierowanie.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Leszek,w Krynicy jestem w Lwigrodzie,ponieważ teraz jestem na poszpitalnym po linii gastrycznej i tutaj mają taką umowę.Ale nie narzekam ani na sanatorium,ani na nic innego.Do Lądka jadę 28 tuż po powrocie stąd na ferie.
Krzysiek,myślę,że po tych zmianach nie ma już tak licznych osobowo pokojów.Co by nie mówić jest to jednak szpital i trudno spodziewać się samych jedynek.
Jaro72
Na forum od: 15 sty 2013 18:42

Post autor: Jaro72 »

Witam. Jadę do Pawilonu II na 31 stycznia. Jadę z okolic Rybnik, Racibórz. Chętnie bym się zabrał z kimś. Mogę podjechać do Gliwic, Kędzierzyna lub okolic. Ewentualnie mógłbym też kogoś zabrać.
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam wiem ze to szpital ale w 21 wieku takie warunki? Tak nadal tek jest . Po remoncie nadal . Ale cóz to szpital. Pozdrawiam zycze wypoczynku.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hej Leszek pisałeś że jak ktoś ciekaw to napiszesz więcej,plis jestem bardzo ciekawa wszystkiego na temat wojskowego ,czytałam tyle różnych opini że strach się bać,a czy jest wifi.Pozdrawiam będę od 15.02.
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam z tego co wiem to jest internet. Ja jadę już 12 02 . Ale pawilon 3. Zobaczymy czym nas tam zaskoczą byłemjuż wiele razy ale do Lądka jade po raz pierwszy oby nie ostatni. Pozdrawiam.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Witam,ja byłem w Domu Weterana,zabiegi na miejscu,,stołówka na miejscu-jedzenie dobre,miła obsługa,zakwaterowanie -pokój 2 osobowy typu studio(wspólna łazienka z drugim pokojem).Może nie są to warunki super ale pobyt wspominam bardzo dobrze,bardzo miła obsługa na zabiegach ,stołówce,jedyny w swoim rodzaju ordynator(bardzo konkretny,zabiegi dostałem jakie chciałem) a i Lądek jest urokliwy,jest gdzie pospacerować,dużo wycieczek i smaczne pstrągi.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ