KRYNICA- BESKID

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: KRYNICA- BESKID

Post autor: margot »

Alice pisze:Wystarczy raz skorzystać z wyprawy na ognisko bryczkami i po pierwszej flaszeczce wszyscy są zorganizowani i zaprzyjaźnieni.Najlepszy KO-wiec jest u woźniców pod siodłem.Taki na 55% ;) :lol: :lol: :lol: Z Łącka pochodzi :D
Alice ale 55% to nie teraz :roll: bo nie ma gruszek , a tyle ma oryginalna gruszkówka ;)
darkowski
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 19:11
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: darkowski »

Jadę od 15 lipca do Beskidu z Chrzanowa,jesli ktos tez w tym terminie zapraszam do kontaktu.Pozdrawiam Darek
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

darkowski, ja będę od 15 lipca w Beskidzie
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

już nie mogę się doczekać, chociaż Beskidu nie znam
darkowski
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 19:11
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: darkowski »

Tez jedziesz z Chrzanowa?Mam nadzieje ze towarzystwo będzie ok ,czekam jeszcze na aktualny opis warunków w Beskidzie.
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

nie jadę z Chrzanowa. woj. świętokrzyskie
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

marylka1 pisze:już nie mogę się doczekać, chociaż Beskidu nie znam
Marylka zobaczysz jak później będziesz tęskniła za tym Beskidem ;) :lol: co to podobno taki zły jest ;) ale dobrze , że tylko dla jednostek :roll:
krzywe1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 21:58

Post autor: krzywe1 »

Witam.Miło zauważyć że forum o BESKIDZIE ożywiło się. Przed wyjazdem byłem nico przerażony mnogością negatywnych opinii o tym ośrodku.Po kilku dniach pobytu stwierdzam że da się wytrzymać pod warunkiem że posiada się szeroki margines tolerancji i umiejętność przymykania oczu. Jednym słowem nie jest źle Krynica rekompensuje wszystko. Jedzenie nawet "zjadliwe" ilości nie komentuję.Szef kuchni potrafi też błysnąć dobrym humorem - dzisiaj w menu na obiad jest udziec pieczony, na talerzu okazało się że "dawcą" udźca jest anemiczny kurczak (a mnie uczono że winien to być zwierz duży i mieć minimum cztery nogi)ale nie bądźmy drobiazgowi wszak "nikt nie jest doskonały ". Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy ;)
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Czy jest dieta lekkostrawna dla osób mających problem z przewodem pokarmowym? Czy każdy pokój jest z balkonem? Pozdrawiam :D :serce:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Marylka 1 napisz proszę czy miałaś możliwość wyboru sanatorium ? Jeśli tak to jakie Ci miejscowości zaproponowali ? Też jestem ze świętokrzyskiego i oczekuję na komisję. Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ