Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Re: Sanatorium miłości

Post autor: ewana »

Witam ,w Busku byłam tydzień na przełomie listopada i grudnia ,może rzeczywiście szału nie ma ,ale mnie się podobało .Tężnie są imponujące i jest gdzie spacerować -park duży ! Mnóstwo rudych wiewiórek :lol: Do Markoniego warto zajrzeć ,jest piękna sala koncertowa.Zabiegi miałam takie jak chciałam i dobrze wykonywane .Sam ryneczek w Busku też urokliwy .Idąc od strony uzdrowiskowej po górkę po deptaku do ryneczku ,a potem z górki na pazurki -trochę lżej :są)ąteż małe knajpki -można zajrzeć i rozgrzać się ciepłym napojem . Z teżni można korzystać poza sezonem ,wchodząc do środka za niewielką opłatą 5 zł na 25 minut i poleżakować ,lub spacerować popijając wodę siarczkową.Obok jest kawiarenka i herbatką z cynamonem i pomarańczą plus gożdziki-wszystko to podawane w otoczeniu palm ,może nie tak dużych jak w Krynicy ,niemniej miło.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Sanatorium miłości powraca

Post autor: Hipokryt »

Hipokryt pisze: 01 sty 2023 21:18 Jak zapowiedziałem, tak też już niedługo się stanie :D
Właśnie trwa noworoczny wieczór, więc już wkrótce rozpocznie się emisja nowej edycji programu, w którym seniorzy szukają przyjaźni, a odnaleźć mogą nawet miłość swojego życia. :serce:
(...)
Cieszę się, że dzięki mojej informacji nie zapomnieliście obejrzeć premierowy odcinek nowego sezonu "Sanatorium miłości" :lol:
Miło mi również, że chętnie dzielimy się własnymi opiniami o tym programie telewizyjnym bliskim tematyce forumowej :D
Miło zobaczyć znajome Busko już po rewitalizacji części zdrojowej :)
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sanatorium miłości

Za nami drugi odcinek piątego sezonu "Sanatorium miłości" :serce: :D
Po poprzednim odcinku zapoznawczym, wreszcie dzieje się coś ciekawego ;)
Były wyścigi na hulajnogach, były szczere, osobiste zwierzenia uczestników, odbyły się szalone loty samolotowe no i były pierwsze balety sanatoryjne :D
Najciekawsze jest jednak to, że odbyły się pierwsze randki i zaczynają się tworzyć pierwsze zakochane pary :serce: :lol:
Ciekawe, co będzie dalej, ale ja trzymam kciuki za dwie piękne panie o imionach 3-literowych :roll:
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 11 razy

Post autor: ZbigniewMax »

Super! zwłaszcza pani,która non stop nawija,że nie chce iść na randkę o wodzie mineralnej,a ja myślałem,że jest w stanie postawić facetowi loda,w ostateczności coca colę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Max myślę, że ona chętnie postawi loda ... i nie tylko... stać ją w końcu na to. Ale po dobrym winie lód lepiej smakuje. :lol:
Mnie się podoba to, że otwarcie o tym mówi.
Patrz tyle było chętnych w Busku do robienia loda Tobie, że my biedne myszki w kolejce nie mogłyśmy się dopchać. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Otóż to Felice, otóż to 😜😂
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sanatorium miłości

Zgadzam się z wypowiedzią naszej ewasz :D
Z tamtą Panią Anitą to nawet nie wypiłbym wody mineralnej, szczególnie tej z Buska :shock:
A na lody własnej roboty też pewnie by mnie nie skusiła :evil: To nie mój typ, chociaż to "babka z klasą" i bogata, bo jak twierdzi "wyda każde pieniądze aby znaleźć miłość" :o
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 11 razy

Post autor: ZbigniewMax »

Felice pisze: 09 sty 2023 13:16 Max myślę, że ona chętnie postawi loda ... i nie tylko... stać ją w końcu na to. Ale po dobrym winie lód lepiej smakuje. :lol:
Mnie się podoba to, że otwarcie o tym mówi.
Patrz tyle było chętnych w Busku do robienia loda Tobie, że my biedne myszki w kolejce nie mogłyśmy się dopchać. :lol: :lol: :lol:
Wy jesteście zmanierowane,chciałyście na szybko z automatu,a gdzie delektowanie się? wino i potem lody?Słoneczko co sądzisz w tym temacie? :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Hmmm.... lody z automatu, ech przypomniały mi się młode lata :twisted:
To były lody Max :lol:
Andriu
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 sie 2017 11:25

Post autor: Andriu »

Wy wszyscy o jednym, a gdzie główny sens wyjazdu do sanatorium, czyli leczenie?
ODPOWIEDZ