Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
nusia...to jak to jest?j Ja czekam już 27 miesięcy i też obiecują jesień który masz nr,w kolejce oczekujących???moż nas razem gdzieś wyślą Pozdrawiam i bądzmy cierpliwe
barba pisze:nusia...to jak to jest?j Ja czekam już 27 miesięcy i też obiecują jesień który masz nr,w kolejce oczekujących???może nas razem gdzieś wyślą Pozdrawiam i bądzmy cierpliwe
Dziewczyny teraz na "przydziale"piszą :czas oczekiwania 26m-c ale stan faktyczny to 30-32 miesiące.Ja jak dostałam skierowanie do Świnoujścia to czekałam 25 miesięcy a miałam napisane czas oczekiwania 20m-cy,obliczyłam sobie i wypadło mi na wrzesień a okazało się ,że wyjechałam w styczniu jak juz wcześniej pisałam z nr 2500 Teraz po rocznym"postoju" mam juz przydzielony od lutego"numerek"więc długo przyjdzie mi jeszcze czekać (mam ponad 102tysiące).Barba i Nusia życzę wam rychłego wyjazdu
Dziękuję pięknie!
Może być jesień, byle nie za mokra Słońce mi szkodzi, póki co, więc na letnim wyjeździe mi nie zależy. Zaordynowane lekarstwo skutkuje poparzeniami skóry i bólem głowy, więc słońce oglądam zza szyby
Pozdrawiam, a barbie życzę rychłego przydziału!
Witam u mnie dzisiaj czas się zatrzymał 0 nr ani w dół ani w górę ale się nie przejmuję.bo jak do 25 czerwca nic się nie wyjaśni ,to poprosimy o zwroty nie mam zamiaru w zimie tułać się przez całą polskę nad morze morze się uda coś przyspieszyć pozdrawiam
Witam zaglądam dzisiaj do przeglądarki a tu oczom nie wierzę zamiast Ustki mamy przydział do Duszniki zdrój san Jan Kazimierz od 4.08-25.08, i po co było tyle gadki przez panie z NFZ ,że nad morze trzeba tyle czekać,skoro przyznali zupełnie inną miejscowość???? mam tylko nadzieję,że sanatorium jest ok,bo dojazd okropny Jeśli ktoś był w tym sanatorium proszę o informacje pozdrawiam
barba -cóż życie jest pełne niespodzianek,a właściwie "ważniejsi " od nas je fundują .Mają "władzę" to "rządzą" i przydzielają.
U mnie w ciągu miesiąca spadło o 5341.
Pozdrawiam
barba pisze:Witam zaglądam dzisiaj do przeglądarki a tu oczom nie wierzę zamiast Ustki mamy przydział do Duszniki zdrój san Jan Kazimierz od 4.08-25.08, i po co było tyle gadki przez panie z NFZ ,że nad morze trzeba tyle czekać,skoro przyznali zupełnie inną miejscowość???? mam tylko nadzieję,że sanatorium jest ok,bo dojazd okropny Jeśli ktoś był w tym sanatorium proszę o informacje pozdrawiam
Barba Ustkę NFZ przydzielił ci podczas weryfikacji?bo mówiłas wczesniej ,że do Ustki masz jechać No to namieszali skoro teraz Duszniki Zdrój(widać to co piszą na weryfikacji jest niewiarygodne)A z czasem oczekiwania to tak jak przewidywałam około30 m-cy u Ciebie by wyszło 29 dojazd w te strony nie jest najlepszy ale zapewne wszystko będzie ok czego wam zyczę(pisałas ,ze z kolezanka jedziesz).Mimo przydziału będziesz chyba do"nas"zaglądać,a po powrocie zdasz relację na gorąco
Barba gratuluję pozmieniali miejsce ale termin masz wyśmienity , środek lata lepsze to niż prognozowana przez panie z NFZ jesień , często deszczowa .Jedziesz z koleżanką więc już masz towarzystwo na spacerki w pięknym terenie , bo Kotlina Kłodzka to bardzo ładne tereny W dziale Miejscowości uzdrowiskowe Zbigniew zamieścił linki do zdjęć z Dusznik i okolicy, http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... 21&t=10365 polecam pooglądać . Jeszcze raz gratuluję i tylko słonecznej pogody życzę