Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
forumowicz

Re: Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium

Post autor: forumowicz »

kuracjusz47

przejrzałam pobieżnie Twoje posty, bo dużo ich nie ma. Raz piszesz jako kobieta raz jako mężczyzna. Masz problem z określeniem tożsamości?

pytam bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać. Specjalnie edytowałam poprzedni post żeby zmienić końcówkę -łaś na -łeś a widzę że tu występujesz jako kobieta.... a wątku "Sanatorium Wital w Gołdapi" pisałeś, że masz żonę i nie podrywasz cudzych..

trochę się pogubiłam. Pewnie dla określania swoich poglądów to nie ma wielkiego znaczenia ale ja lubię klarowne sytuacje.
no chyba, że mamy dwóch kuracjuszy47....
Awatar użytkownika
powrocila Gosia43
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2017 13:27

Post autor: powrocila Gosia43 »

Casandra ;) To tacy co nie potrafią się określić a chcą na siebie zwrócić uwagę. Ostatnim razem jak tu gościłam to nie brakowało takich co potem znikali. Jak to mówią idiotów na necie nie brakuje. :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Casandra pisze:kuracjusz47

przejrzałam pobieżnie Twoje posty, bo dużo ich nie ma. Raz piszesz jako kobieta raz jako mężczyzna. Masz problem z określeniem tożsamości?

pytam bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać. Specjalnie edytowałam poprzedni post żeby zmienić końcówkę -łaś na -łeś a widzę że tu występujesz jako kobieta.... a wątku "Sanatorium Wital w Gołdapi" pisałeś, że masz żonę i nie podrywasz cudzych..

trochę się pogubiłam. Pewnie dla określania swoich poglądów to nie ma wielkiego znaczenia ale ja lubię klarowne sytuacje.
no chyba, że mamy dwóch kuracjuszy47....
Wg Mnie -Casandro może to być konto tzw trolowe lub ..małżeńskie gdzie oboje maja dostęp do kompa i na jeden nick oboje pisza
Najważniejsze ,że nie puszczają.............
forumowicz

Nieraz się zastanawiałam jak to jest rozmawiać z sobą ....... :o a jednak można. :shock: :lol:
Awatar użytkownika
ewasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2014 17:51
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 3 razy

Post autor: ewasia »

Witam :kwiat: Kruszynka 2 .......można,można stojąc przed lustrem : :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

No ja obserwując sanatoryjną społeczność w obecnej chwili mogę tylko stwierdzić,że takie durne pisanie powoduje,że w obiektach sa prawie same małżeństwa...bo to nikt nikogo nie chce puścić...
Efekt tego taki ,że na moim turnusie w tej chwili jest 80 małżeństw :shock:
Nigdy nie byłam przeciwna wspólnym wyjazdom,ale teraz to generalnie zrobiły się wczasy rodzinne :?
forumowicz

obszernie swojego czasu wypowiedziałam się na temat wczasowych małżeńskich NFZ-towskich pobytów w sanatoriach więc nie będę się powtarzać. Chyba, że prywatnie przyjechali to raczej nie ma się czego czepiać.
Ale coraz bardziej czekam na reformę NFZ-tu i opracowanie nowych procedur kwalifikacji sanatoryjnej.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Wszyscy są na NFZ,w tym sanatorium nie ma prywatnych pobytów.
forumowicz

Podkręcaniu atmosfery i tworzeniu takich opowieści w temacie kto jedzie do sanatoriów z kim i po co służą takie tematy jak ten.Wpisywane nie wiadomo po co i akceptowane ,może na zasadzie jak się nie ma tego co mądre to się ma ....może już raczej nie dopiszę reszty . :(
forumowicz

Witam
Tak czytam i czytam państwa wpisy i jest tylko jeden wniosek nie możecie się bawić w domach bo są dzieci jest mąż co sąsiedzi powiedzą co rodzina powie dlatego wyjeżdżaćie do sanatoriów żeby nikt nie widział i nikomu przykro nie było, jak to pan czy pani zostali spuszczeni ze smyczy a potem wychodzą różne głupoty.Czy nie można pobawić się z mężem z żoną w domu wychodzić wspólnie,naprawdę potrzebne są dla ludzi rozrywki z sanatorium.Wiem ze każdy ma swój rozum ale odrobina alkoholu i chęć pokazania innym jakim to jest się równym niestety robi swoje.Zaraz zapewne poleca na mnie od wszystkich złośliwości,ale ja naprawdę nie potrafię zrozumieć niektórych zeczy.
Zablokowany