Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: Sloneczko »

MAX pisze:Admin połącz te 2 watki Miss forum i Miss Ciechocinka! zrobiło się zamieszanie,Mix chce zgarnąć dwie korony naraz!
i jeszcze trzeba połączyć z tematem "kto jest królową forum?? " :D
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

MAX pisze:trzeba by zrobić jakiś wiec przedwyborczy,tylko jak to uczynić,skoro nawet fotek kandydatek,kandydatów, nie można zobaczyć!?
co z nagrodami? gdzie sponsorzy? jeden Mix z wyjazdem do SPA to za mało! sorry jest drugi sponsor:Słoneczko z 2 słoikami śledzi! i Eluunia z cytrynówką,apel do sponsorów: przybywajcie!
To ja funduję tort :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Mix na pewno Ciechocinek będzie :)
Max jeśli chodzi o sponsoring dodaje zgrzewke butelek półtora litrowych niegazowaych nałęczowianek :)
Asik :kwiat: te słodkości to Ja zgarne,a nie tylko zawsze wiecznie okruszki ;)
forumowicz

kiedy ruszamy? emocje jak na rybkach.
forumowicz

Max ruszamy dzisiaj,tylko trzeba zrobić listę. Admin listę poprosimy ;)
Zwłaszcza,że dziś jest pierwszy dzień miesiąca więc można oddawać głosy.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

MAX pisze:trzeba by zrobić jakiś wiec przedwyborczy,tylko jak to uczynić,skoro nawet fotek kandydatek,kandydatów, nie można zobaczyć!?
co z nagrodami? gdzie sponsorzy? jeden Mix z wyjazdem do SPA to za mało! sorry jest drugi sponsor:Słoneczko z 2 słoikami śledzi! i Eluunia z cytrynówką,apel do sponsorów: przybywajcie!
Oj będzie się DZIAŁO

Drogi Maxie
Nie rozumię twego postu -Osobiście Moi przyjaciele POMOGI i nakręcili 5 minutowy filmi reklamowy z Moją skromną osobą w Roli głownej !!
Nie chće byc posadzony o NARCYZM ,ale dzieki Nim ..SZANSE na Mistera Intryg ROSNĄ !!
a co do nagrod posiadam około 20-30 pucharów ,które za osiągnięcia zawodnikow Zdobylem ..
Wymienię tabliczki u Pana Grawera i ..po sprawie
Posiadam puchary
forumowicz

MAX, tu jest sporo materiału i propozycji. Trzeba to uporządkować, a przy tym jest trochę roboty. Ja jeszcze dodałbym propozycję wyróżnienia osób uzdolnionych tanecznie..,np. Królowa tańca, albo Królowa tanga. Są świetne tancerki jak Selene czy BasiaO..., to tylko te które znam osobiscie. Fajnie że są propozycje jakiś upominków tak jak od Asik, Alka czy moje SPA. Na pewno jeszcze ktoś coś zafunduje.
forumowicz

Witam :) Troszkę się zawieruszyłem,ale obowiązki,,,(,czytaj zabiegi,),,,oj działo się tu ;) To tak po kolei,Darku ,,,dlaczego piszesz o mnie PAN,zgadza się jestem mężczyzną ale może zasługuję tak po prostu, jak wszyscy po ksywce,co :?: Jeśli chodzi o wiec i podobizny,,,,wszak mamy awatarki i to są nasze podobizny na tym forum.Wszyscy pamiętają jak to się kończy gdy ktoś w awatarek wrzuci swoje zdjęcie :lol: :lol: O i najważniejsze,widać że z głodu nie pomrzemy,,,,catering załatwiony :lol: :lol:
forumowicz

Witam Norb,
Owszem ksywka i imię jakie ma się naprawde,ja się nie ukrywam z niczym tylko szkoda będzie mojego awatarka ponieważ polubiłem myszke choć kiedyś jedna waćpanna mi powiedziała: ŻE POLUBIŁA MOJĄ MYSZKE :) choć wiadomo,że jestem mężczyzną to i imię moje do myszki pasuje i tak się zwie jak myszka z pszczółki maji tylko wolę zdrobniale czyli Alek. Catering jest i więcej dla Mnie okruszków będzie,tak lepiej,tak ma być,jestem w niebie :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Widzisz MAX, a jednak chętni się znaleźli i nie bali się czyjegoś zarzutu, że to narcyzm. Są chętni będzie zabawa :)
Na razie mamy kandydatury w kategorii Królowej:
Słoneczko, Agunia3

w kategorii Król:
Alek, MAX, Norb

Jeśli kogoś pominąłem to proszę mi się przypomnieć :)
ODPOWIEDZ