Jak nie wciskasz! Dwa, pięć czy dziesięć lat temu skoczyłaś dwudziestkę, to wszystko. A TY mówisz : "dawno". To nie kit?Sloneczko pisze:Zbigniew ale ja prawdę mówię![]()
....ja nigdy nie wciskam kitu
Jaka <i> jestem ?
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 10 razy
Re: Jaka <i> jestem ?
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 37 razy
ZbigniewZbigniew- I pisze:Jak nie wciskasz! Dwa, pięć czy dziesięć lat temu skoczyłaś dwudziestkę, to wszystko. A TY mówisz : "dawno". To nie kit?Sloneczko pisze:Zbigniew ale ja prawdę mówię![]()
....ja nigdy nie wciskam kitu
-
forumowicz
A dojrzysz mnie niebawem? ratunku Kochana
-
forumowicz
Zbigniew I pisze: Słoneczko, nie jesteś na czasie. Dziś w Polsce wszystko liczy się i podaje w netto, bez VAT-u. A ile mamy VAT-u?
VAT- 23.Powinnaś sobie odjąć te 23 (kto by się bawił w jakieś procenty),a zobaczysz ile właściwie masz lat. Nawet na forum nie możesz wciskać takiego kitu, że dwadzieścia lat to skończyłaś już dawno.![]()
![]()
Oj Zbigniewie nie jest to z Vat-em tak jak piszesz, Vat-owcy i owszem podają i rozliczają wszystko w netto , ale ostateczny odbiorca czyli finalny konsument liczy wszystko w brutto, ale rozumiem Twoje rachunki , od liczby lat jakie się ma trzeba odjąć 23 >Super- jak ustawodawca podniesie stawki Vat zawsze będzie można sobie odjąć więcej , im wyższy punkt procentowy tym miej lat będziemy sobie liczyć. Sprytne ale znowu po kieszeniach dostaniemy ale młodsi i to się liczy
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

kruszynka pisze:Słoneczko martwie sę o Ciebie ..nie znajdujesz już cyfr na klawiaturze> ?![]()
![]()
![]()
A dojrzysz mnie niebawem? ratunku Kochana
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

o rany....dojrzę cie po ciemkukruszynka pisze:Poproszę kontynuuj co po ciemku ? co?![]()
![]()
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 10 razy