Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
......Jestem "puchem marnym " ...mojego życia punktem zapalnym .........słabością i siłą ...Jestem bo się nie ukrywam ...umiarkowanie szczęśliwa ,,,,Jestem bo czuję i myślę ....taka ..."za bardzo "wrażliwa........
Max , taki typ jak ja atawistyczny , znaczy wywołujący ambiwalentne uczucia , który właśnie niedawno zszedł z drzewa na którym spał , normalnie troglodyta najzwyczajniej po prostu zapolowałem , znaczy się kamieniem rzuciłem i jak już się nie ruszała , to se Ją wziąłem !
To może tak spróbuj .
Witaj Moczyk. B R A W O....!!! To się nazywa "WEJŚCIE"...,E K S T R A K L A S A...,chapeau bas..!!! Jestem pod wrażeniem. Dawno nie czytałem tak rewelacyjnego wpisu...i o takiej godzinie. Niskie ukłony. Serdecznie pozdrawiam.
Kruszynko, przecież wiesz że Moczyk to nasz idol. Takiego autentycznego romantyka, no może oprócz Wojtaszka, to ze świecą szukać na forum. Gdybym było kobietką, to bym wysyłał konkretne sygnały...
mix pisze:Kruszynko, przecież wiesz że Moczyk to nasz idol. Takiego autentycznego romantyka, no może oprócz Wojtaszka, to ze świecą szukać na forum. Gdybym było kobietką, to bym wysyłał konkretne sygnały...