Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No tak...nie inaczej.Wina ludzi..i tych co zaczęli wykorzystywać je do walk.Chociaż kiedyś miałam na wspólnej posesji takiego psa co gryzł wszystkich po kolei.Obcych i swoich.Wilkopodobny.Kiedy wygryzł memu kuzynowi.a właścicielowi część twarzy to opynił się w leśniczówce.Niestety leśniczy go uśpił bo był baaaardzo agresywny. Taki charakterek miał. Pozostałe jego psy były slodziakami.U siebie na dzielnicy z kolei teraz mam takiego ratlerka co wszyscy od niego uciekają bo dopada do nogi i myśli że to suczka....
Wszystko co się rusza , a co do zachowania psów to trzeba mu dużo czasu poświęcić i być konsekwentnym. Parę lat temu był program chyba angielski z trenerem psów który wyjaśniał i pokazywał błędy w zachowaniu człowieka. W ciągu paru tygodni odzwyczaił agresywnego zachowania psa.
Co do pytonów to to co piszecie o ataku pytona to jest to możliwe jeśli ktoś posiada pytona Siatkowego dł. ok 6-7m ten może połknąć dorosłego człowieka, pyton Tygrysi nieco krótszy ok. 4-5m dorosłego nie połknie ale dziecko to i owszem. Więc zastanawiam się jaki jest sens trzymania takich zwierząt w domu. Właściciel na pewno zdaje sobie sprawę z niebezpieczeństwa. Żeby nie był agresywny to musi być najedzony. To prawda że mają powolny metabolizm tak jak mój. Elcia bez pokarmu może być ok 18 miesięcy ale jak ją dziś nakarmię to za miesiąc na pewno będzie głodna. Człowiek bez jedzenia też może wytrzymać do 3 miesięcy żeby tylko pił bo jak będzie jadł a nie będzie pił to po dwóch tygodniach szlag go trafi.
ysy1 pisze: 02 lut 2019 17:26
Żeby nie był agresywny to musi być najedzony.
Nie wiem jaki to był gatunek , wiem , ze pyton . Nie sadzę , aby właścicielka go głodziła , był jej oczkiem w głowie i nagle .... brrr .... dobrze , że spytała specjalisty .... bo skonałaby w brzuchu swojego pupila
Mogłaś używać perfum które na niego tak wpłynęły , od czegoś musiał zacząć . Zwierzęta mają o wiele czulsze zmysły, my możemy
tylko pomarzyć, ale za to mamy pięć palców i wiemy jak je wykorzystać