Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: BozenaMat »

Florciu.......... :kwiat: :kwiat: :kwiat: :serce:
Dobrze, że jesteś i ożywiasz tę naszą kamienicę. Ja przyznam się szczerze, że zaczynam cierpieć na totalny brak czasu. Ostatnio tyle różnych spraw mi się nałożyło, że takiego luzu, by robić coś dla siebie to ni hu hu. Zero. :(
Gorączka przedślubna ogarnęła Marianka......... a ja coś takiego mam w domku. Córcia zaczęła panikować, a ja razem z Nią....... 3 miesiące nerwówki..... cholerka, chyba mnie to wykończy. Ale nic. Nie dam się :D :D
I może kiedyś uda mi się wykrzesać coś z siebie, by jakieś nowe Mariankowe przygody wstawić :)

Życzę wszystkim miłego dnia...... :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

:lol: :lol: :lol: Bożenko to kto wychodzi za mąż ? Ty czy Córa..... nie przewidzisz wszystkiego postaw na lekki żywioł :o .... Popatrz jak to Marianek robi i weź z Niego przykład ;) :lol:
Miłego dnia życzę :) ..... wykorzystujcie pogodę bo niedługo ma padać .
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzeju......... a broń Boże nie ja......... to córa ma tę doniosłą uroczystość, ale stresa to mamy obie :D Nie wiem która większego :D
I spontan to może tak troszkę, ale córa jest perfekcjonistką, to wszystko musi być dopięte na ostatni guziczek....... szaleństwo :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Bożenko :kwiat: ja dałam radę to i ty dasz...wierzę w Ciebie...ja tą lekcję już przerabiałam...i odrobiłam zadanie domowe... :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Wiem wiem, no to nie zazdroszczę....... kartka ma dwie strony, a Córa pewnie widzi sześć :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gosiu ............ A pewno, że dam radę. I tak farbę kładę na włosy, to tych parę siwych więcej.......... co za różnica :lol: :lol:

Andrzeju............ gdzie tam sześć stron. Córka widzi cały kajet :lol:

Trzymajcie się........... biorę się za jakieś zajęcia, bo czas goni :)
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

Dobry Wieczór ... :twisted: o widzę że nie tylko w Bagatelce szykuje się wesele :) Bozenko dasz radę, ja też to przerabiałam i tak jak Gosia dałam radę i to dwa razy... :D
Bozenko czyli wesele córki masz w maju :?: taki piękny miesiąc a tak mało osób wybiera ten miesiąc na ślub, moja córcia też miała w maju .....jakieś dziwne przesądy ....znam wiele małżeństw z bardzo długim stażem - bardzo szczęśliwych :D

Miłej soboty życzę mieszkańcom Bagatelki, zagladajacych i odwiedzających, ja jeszcze jutro do pracy ...
DOBRANOC :serce:
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witajcie kochani. Wczoraj po jednym napisanym poście straciłam cały impet. Są różne zakątki forum ale tutaj wracam z przyjemnością.
Bożenko będzie dobrze. Maj jest cudowny,związek buduje dwoje ludzi a nie przesądy innych. Będę chyba średnio pomagającą córce matką...bo nie lubię wesel
Moje celowo było tak skromne. I po 17latach zrobilibyśmy tak samo. Ale doskonale Cię rozumiem. Tylko wiesz co? Daj młodym się napracować. Serio. Da się. A Ty masz cudownie wyglądać i dobrze się bawić. I oby nie 9 mają bo nie ogarniesz 😉 buziak dla Ciebie.
Dla pozostałych mogę zrobić jajecznicę na cebulce, boczku, z parmezanem na wierzchu mniam 😊
Miłego dnia Wam życzę!
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Wszystkich :serce:
Czyli data ślubu ustalona :D na Florcię jak zawsze można liczycć :D o jednym tylko kochana mogłaś nie wspominać :| o tych oknach do mycia :lol: :lol: :lol: :lol: mam ich kilka :roll:

Miłego weekendu Wszystkich :serce: :serce: :serce:
ODPOWIEDZ