Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zamieszkam jak w temacie w wojskowym w pawilonie 2.Jeszcze nigdy nie byłam w Lądku.Ale lubię te klimaty,odwiedziłam Duszniki,Polanice i Kudowę mam nadzieję że będzie podobnie..
Witam. Ja mam turnus od 31 stycznia pawilon nr 2. Obserwuję prognozę pogody i jestem nie pocieszony - zapowiadają odwilż :-/
Cały mój plan związany z nartami może paść,całe szczęście że mają tam podobno ładny basen można będzie wolny czas aktywnie sobie zająć.
pozdrawiam ! Jurek-Tychy
Hej Jurellas nawet jak będzie lekka odwilż to przecież naśnieżają,a śnieg nie znika tak z dnia na dzień.W górach zawsze w nocy są spadki temperatur więc napewno poszusujesz,czego życzę A jak będzieszna miejscu to napisz krótkie sprawozdanko dla tych oczekujących i niecierpliwych..
Uzupełniając temat,jeżeli będziesz miał jedynkę to w niej na 100% będzie lodówka.Jeżeli ta jedynka jest w części zwanej Domem Weterana będziesz miał wi-fi w pokoju,jeżeli w drugiej części to jest na świetlicy przy tarasie.Przedział wiekowy w zależności od turnusów.Na moim ostatnim był od 23 lat do 80.Wszyscy razem bawiliśmy się świetnie.Młodzi mieli okazję obsługiwać nas "starszych" przy grillu.Pamiętaj,ze nie wiek w dowodzie jest miernikiem tego,jak kto się bawi.Na turnusie lutowym ma już ruszyć ta nowa część pawilonu III.
Dzieki Alice. Mam byc w 3 pawilonie wiec to nie dom weterana he he. Wezme nata swojego. Tzn był remoncik pawilonu? Z tego co wiem to meższczyzni dostają pokoje wielo osobowe jeden jest nawet 7 osobowy. Generalnie powinno byc ok . Ale to się okaże na miejscu. Dlatego jade dzien wczesniej ponoć tak można.
Ja już jestem na miejscu w Lądku, jest cool, wszystko blisko, jestem na pokoju a jutro ide w rejon pawilonu 1 obczajic co i jak
Podróż z Poznania:
do wrocławia ok jednak co InterCity to InterCity, za wrockiem około 100 km bałem się za okno spojrzeć, przepaść z 30 metrów a maszynista tym złomem ile fabryka dała, woda stała w butelce to takie fale w niej że niewiem czy na bałtyku takie są tak telepało w tej osobówce a o PKS-ie kłodzko - lądek nie wspomnę - Autosan z 82 roku jechał aż 40 km/h już miałem podejść do kierowcy i powiedzieć żeby się nie rozpędzał tak bardzo.... brak słów a no i żeby było śmieszniej na miejscu poszedłem do sklepu i się zgubiłem hahahahahahahaha ale za to jakie widoki
Hej wpadnij do pawilonu 3 i oblukaj ja będe 12 he he wreszcie na mnie kolejeczka. Jade autkiem . Napisz jest tam na minusie? Bo na Kujawach kiepsko dużo wody. Jak byś mógł to spytaj ilo osobowe są pokoje i czy już po remoncie bo miał sie skonczyc jak bede na miejscu stawiam browarek .