Odmrażają uzdrowiska
Re: Odmrażają uzdrowiska
Ja rezygnuje z wyjazdu do sanatorium - ryzyko jest zbyt duże jeżeli jedna osoba z personelu lub kuracjuszy złapie wirusa to zarazi cała reszte
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Sama karta parkingowa nie wystarczy. Potrzebne jest orzeczenie zawierające symbol podstawy 05R ( narząd ruchu ). Na tej podstawie można się ubiegać o zwolnienie z opłaty parkingowej praktycznie w każdym sanatorium. Niestety ilość takich miejsc w danej placówce jest zwykle ograniczona.
Dzwoniłem w piątek do Sanatorium i nie ma z tym problemu.
Dzwoniłem w piątek do Sanatorium i nie ma z tym problemu.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Wszędzie jest szansa na złapanie wirusa.Agador pisze: 14 cze 2020 11:32 Ja rezygnuje z wyjazdu do sanatorium - ryzyko jest zbyt duże jeżeli jedna osoba z personelu lub kuracjuszy złapie wirusa to zarazi cała reszte
Ja wróciłam dzisiaj po 28 dniowym pobycie do domu. Personel by badany,ja zrobiłam test przed porotem i był ujemny. Zasady były przestrzegane,a to najważniejsze.Zrobiłam najlepszą rzecz w ostatnim czasie decydując się na wyjazd.
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Każdy robi co uważa. Zarazić to się można idąc na zakupy do sklepu. Jak część ludzi zrezygnuje, to pozostali będą mieli więcej swobody na turnusie. Ja nie odpuszczam - jadę