Medimedi pisze:Taki mąż jak Ty to skarb KretkuPewnie prócz umiejętności gotowania masz też inne talenty np;potrafisz posprzątać ,wiesz jak włączyć pralkę i wiesz jak włączyć odkurzacz ...podesłałabym Ci mojego małża na przeszkolenie najchętniej
![]()
![]()
![]()
Idealny związek
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Idealny związek
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- krecik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 04 cze 2013 17:44
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
Ja teraz robię za gosposię domową więc muszę, i lubię, wykonywać wszystkie prace domowe. A jaka satysfakcja, że się udał jakiś eksperyment kulinarny
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Medi , Ty dopiero jesteś skarbem dla swojego mężamedi pisze:No przecież mówię ,że taki mężczyzna to skarb .U mnie w domu technicznym jestem ja,montowałam kabinę prysznicową ,dolnopłuk ,karnisze ,oświetlenie ,skręcam meble ,wymieniam gniazdka i żarówki w razie potrzeby ,zamki w drzwiach i powiem szczerze że wolałabym być słodką blondynką co to jak paznokieć złamie usiądzie na krawężniku i będzie płakać![]()
- Suzen
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
- Podziękował: 67 razy
- Podziękowano: 1 raz
Medi,medi pisze:No przecież mówię ,że taki mężczyzna to skarb .U mnie w domu technicznym jestem ja,montowałam kabinę prysznicową ,dolnopłuk ,karnisze ,oświetlenie ,skręcam meble ,wymieniam gniazdka i żarówki w razie potrzeby ,zamki w drzwiach i powiem szczerze że wolałabym być słodką blondynką co to jak paznokieć złamie usiądzie na krawężniku i będzie płakać![]()
gratuluję technicznych umiejętności.