Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

krysfa pisze:Nie podjalem jeszcze ostecznej decyzji....ale prawdopodobnie pojade autokarem
ten autobus jedzie około 11 godzin i ten co jade nim ja z zachodniego, pewnie jedzie gdzies kolo ciebie , to ostatni autobus ,nastepny dopiero rano , ja napewno jade tym po 20 , 13 marca, wole byc tam rano niż na noc, jak jechałem do Stegny , to tym ze byłem rano, skorzystałem, bo pokój zmieniliśmy , ten co nam dali był tragedia.
dan-87
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 20:16

Post autor: dan-87 »

Dzień dobry.
Dostałem wezwanie na 10.04 . Jestem z Łodzi. Jeżeli jest ktoś jeszcze kto jedzie z Łodzi to proszę pisać. Czy dużo osób młodych jeździ tam?
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

dan-87 pisze:Dzień dobry.
Dostałem wezwanie na 10.04 . Jestem z Łodzi. Jeżeli jest ktoś jeszcze kto jedzie z Łodzi to proszę pisać. Czy dużo osób młodych jeździ tam?
raczej nie liczył bym na dużo młodych,pan kawaler jedzie szukać żony :lol: :lol: w sanatorium nie patrzy sie na wiek :P , najważniejsza jest atmosfera, przewaga od 40 wzwyż
nuna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2011 11:33

Post autor: nuna »

Mariusz nie strasz młodego, zdarzają się też dzieciaki. Na moim "zimowym" turnusie było ich sporo, faktem jest, że każdy znajdzie towarzystwo dla siebie, a żonę..........?
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

Z młodymi nie jest tak żle :D u nas na turnusie ok 20 osób młodych (od 22lat do 33lat)ale na wiek nie ma co patrzeć wszyscy są równi jedni fajniejsi drudzy mniej ,ale i tak wszyscy dobrze się bawią :lol:
dan-87
Kuracjusz
Kuracjusz

Żony nie szukam hehe :P tylko martwi mnie to żeby nie było zbyt wiele wolnego czasu
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

dan-87 pisze:Żony nie szukam hehe :P tylko martwi mnie to żeby nie było zbyt wiele wolnego czasu
czasu tam jest z reguły zbyt wiele , mi czasami brakowało, ostatni tydzień był za długi,
z reguły tam gdzie chodziłem z moim współlokatorem była brzucho terapia, wszyscy ze śmiechu lali , połączenie mieliśmy [cenzura] , on 55lat ja 31 , w dodatku nazywałem go ojciec,w innym pokoju była terz matka ,nastepny wyczes, wspołokatorke miała terz młodsza,dziewczyna na poczatku mało kontaktowa była,po tygodniu sie rozbujała ,a ojciec, jak by mi ktos powiedział ze bede z nim w pokoju, to bym powiedział nigdy , a teraz bym chciał trafić znowu na takiego,
młodzi było parę osób, no morze ze 30 osób ,ale to garstka przy 200osobach, przeważały moherowe berety :lol: , nawet wiedziały ze sa moherami :lol: bo tak je nazywałem , pierwszego wieczorku też nie zapomną, 10 osób wywija, a przy stole 20 siedzi, wiec powiedziałem zeby panie z kolka różańcowego do kościoła biegły
towarzystwo trzeba było rozbujać , a ze teraz znowu , przed świętami jadę ,znowu lipa będzie :( ,jak nie adwent to post :evil: , jak 3 raz będę jechał to mam nadzieje ze w lato najlepiej w sezonie :D :lol:
a kolega niech sie nie martwi :mrgreen: zawsze jakąś ciotkę pozna, albo babcie i będzie wesoło :lol: :lol:
dan-87
Kuracjusz
Kuracjusz

Może i tak tylko że mam 25 lat. Jakoś uda mi się przeżyć mam nadzieje :)
krysfa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2012 18:37

Post autor: krysfa »

No to ,,dan-87'' masz duze szanse na .......,,adopcje''-haha
dan-87
Kuracjusz
Kuracjusz