Podlaski NFZ
-
olka44
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 paź 2019 15:11
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 4 razy
Re: Podlaski NFZ
W Ciechocinku byłam 3 razy i byłam zadowolona..
Tygrys.. rezerwację chyba przełożysz? Taka mała zamiana terminów może być...nie stracisz chyba???tygrys pisze: 06 lut 2024 20:16 Lunastic mnie uszczęśliwili okolicach + może niewielki -czterechsetnego. Myślałem, że może jeszcze chociaż tydzień przeciągną i może Maj. No cóż jest nie najgorzej. Jedyny mankament to to, żena rezerwacji kwietniowej (prywatny wyjazd), trochę grosza straciłem. Ale za to miejsce jest okSory, żesię wciąłem i odp. w sumie na pytanie, nie do mnie.
W Ciechocinku byłam tylko prywatnie wekendowo .Spodobało się nam. Bliskość Torunia.klimat miasteczka...spoko..
Kazda porada jest na wage zlota takze dziekitygrys pisze: 06 lut 2024 20:16 Lunastic mnie uszczęśliwili okolicach + może niewielki -czterechsetnego. Myślałem, że może jeszcze chociaż tydzień przeciągną i może Maj. No cóż jest nie najgorzej. Jedyny mankament to to, żena rezerwacji kwietniowej (prywatny wyjazd), trochę grosza straciłem. Ale za to miejsce jest okSory, żesię wciąłem i odp. w sumie na pytanie, nie do mnie.
- tygrys
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2011 12:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 20 razy
- Podziękowano: 3 razy
- tygrys
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2011 12:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 20 razy
- Podziękowano: 3 razy
Duszyczko musiałem niestety odwołać. Nie dało się dopasować termninu. A, że rezerwacja przez Booking, jakaśt am część gotówki przepadła. Lwigrodu nie chciałem odwoływać, przekładać, bonajzyczajniej szkoda mi było takiego przydziału. Chyba to będzie dopiero drugi lub trzeci mój wyjazd normalnie z kolejki bez kombinowania ze zwrotów, przekaładaniai tp. W Krynicy byłem już nie wiem ile razy, nie policzę. Ale mija 2 miesiące i znowu mogę tam wracaćDuszyczka pisze: 06 lut 2024 21:12Tygrys.. rezerwację chyba przełożysz? Taka mała zamiana terminów może być...nie stracisz chyba???tygrys pisze: 06 lut 2024 20:16 Lunastic mnie uszczęśliwili okolicach + może niewielki -czterechsetnego. Myślałem, że może jeszcze chociaż tydzień przeciągną i może Maj. No cóż jest nie najgorzej. Jedyny mankament to to, żena rezerwacji kwietniowej (prywatny wyjazd), trochę grosza straciłem. Ale za to miejsce jest okSory, żesię wciąłem i odp. w sumie na pytanie, nie do mnie.
W Ciechocinku byłam tylko prywatnie wekendowo .Spodobało się nam. Bliskość Torunia.klimat miasteczka...spoko..