Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
juz dzis robilem rozeznanie wsrod ludzi ktorzy dzis koncza turnus troche popytalem i niby jest ok
wszystko blisko wiec super
a wolalem przyjechac wczesniej aby sie troche rozejrzec
pokoje niby 2 osobowe, net jest wifi
jutro konkrety jak sie zakwateruje
Z tego co się dowiedziałem to od 1 lutego maja oddać odnowioną część w 3 paw, pokoje z tego co pytałem niektórych to są 2-osobowe.
Pogoda dziś super chyba z 10 st i słoneczko.
Ale ja wymiękam, żeby gdzieś wyjść trzeba z paw 1 multum schodów pokonać, masakra!!!
Pokoje naprawdę w super stanie, łazienka cała w kafelkach, prysznic widać jakby wszystko nowe w toalecie bynajmniej w paw 1.
Od dzisiaj jestem w pawilonie 2b pokój 208,zabiegi zapowiadają się rewelacyjnie - masaż ręczny,dziennie basen, parafina i wiele innych.
Okolica bardzo ładna,niestety śniegu brak :-/
Jureczku czy byłeś wcześniej czy tak jak na skierowaniu ,o której najlepiej przyjechać Co znaczy pawilon 2b ,mam na skierowaniu tylko nr.2 ul.Jadwigi czy to to samo Widzę że jesteś zadowolony,jak tam pokoik .Jeszcze 14 dni i ruszam ,niemogę się już doczekać
Byłem o 11.30 i byłem 6 w kolejce do rejestracji gdzie otrzymujesz klucz do pokoju i dalsze wskazówki. Pawilon 2b to budynek dwu-piętrowy poniżej budynku głównego,jak się później okazało - zapomniałem zapytać o to wcześniej - nie tam wi-fi w odpowiednim mocnym sygnale,tak więc podchodzę z notbookiem pod pachą do budynku nr 2 Pokój spoko jedzenie też. pzdr!