czy w sanatorium można się zakochać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marek1966
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2012 21:10

Re: czy w sanatorium można się zakochać?

Post autor: marek1966 »

Asik,nie spodziewałem się że ten wątek będzie popularny.Byłem w sanatorium,ale nie trafiła mnie strzała amora.Może kiedyś.pozdrawiam
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

marek1966 jak mogłeś wątpic, że ten wątek nie będzie popularny :) Życzę powodzenia w trakcie następnego wyjazdu.
Pozdrawiam,
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: ewa831 »

marek1966. Witaj byliśmy razem w sanatorium. Ale pewnie nie kojarzysz
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: ewa831 »

Tak można się zakochać i być bardzo szczęśliwym. Wszystko zależy od nas
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Basia Olsztyn pisze:Meteo, o jakich szczegółach mówisz :))
Witam. O tych najbardziej interesujących. Czyli piszcie kto i co może a będziemy to weryfikowali. Mam nadzieję, że panowie nie będą mieli za złe, że zostaną modelami ;)

Pozdrawiam serdecznie
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Czytając wpisy w tym temacie zawsze intryguje mnie tytuł. Czy ewentualnie zakochujemy się w kuracjuszach,
czy w ....sanatorium jako celu podreperowania zdrowia ? Nie trudno zauważyć, że przed pierwszym wyjazdem mamy opory.
A potem już szukamy możliwości, śledzimy kolejki, dopytujemy się kiedy po powrocie można składać kolejny wniosek...
zaczynamy tęsknić za kolejnym wyjazdem i martwimy się, że tak długo trzeba czekać...
..i to może jest zakochanie się w sanatorium ? :).
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Ciekawa interpretacja tytułu tamatu :) , troche przewrotna, zabawna. Zakochac sie w sanatorium jako instutucji lecznictwa, placówki czy też formy rehabilitacji? Coś w tym jest!
Wszystkie symptomy, o ktorych pisze dzi, wskazują, że to mozliwe. Tęsknota, wspomnienia, czekanie na następne, odliczanie, sprawdzanie numerkow- to sntymemnt, może nawet uzależnienie.Jednym słowem uwielbiamy sanatoria, więc może i kochamy? :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

jak w końcu z tym zakochaniem? drogie panie?zakochała się któraś we mnie? tak pytam bo wiem że mam małe szanse u Was,zbyt skromny jestem
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:shock: Max, czy tylko prowokujesz, czy naprawdę jesteś dziwnie nieświadomy :D :D :D
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Mr Max. Z poprzednich wpisów wywnioskowałem, że zakochanych w Panu jest co najmniej kilka kobiet, wobec powyższego zaproponowałem Pańska kandydaturę na wzór mężczyzny z którego może zostać zbudowany ten prawie idealny. Ale jakoś żadna z Pań nie chciała podać szczegółów. Pozdrawiam serdecznie ;)
Co do tytułu tematu w którym piszemy po jego przeanalizowaniu faktycznie wychodzi zakochanie w sanatorium jako instytucji. W tym momencie każdy może interpretować to po swojemu. Czy to konkretne uzdrowisko, czy forma relaksu, wypoczynku i źródła zdrowia a może tylko jego podreperowania. Gdyby temat brzmiał np:" czy można się zakochać w kimś będąc lub podczas pobytu w sanatorium" wtedy interpretacja byłaby jednoznaczna. Tak myślę. pozdrawiam
ODPOWIEDZ