czy w sanatorium można się zakochać?
czy w sanatorium można się zakochać?
-
nusia
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2012 21:04
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 9
Re: czy w sanatorium można się zakochać?
Jeśli ktoś bardzo chce, to oczywiście można. Jednak,czy warto? Wszak do sanatorium jedziemy podreperować zdrowie. Byłam w sanatorium przed laty, jako młoda osoba i obserwowałam sanatoryjne "związki" osób w różnym wieku. Proszę wierzyć, każdy grzecznie po turnusie wraca w domowe pielesze. Można pobawić się, lecz z przymrużeniem oka. Niebawem wyjeżdżam do sanatorium po prawie dwuletnim okresie oczekiwania na skierowanie. Mam nadzieję na pomocne zabiegi. Życzę powodzenia i udanego pobytu.
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
A gdzie czujesz się najlepiej w górach czy nad morzem?
Pozdrawiam
Selene
-
forumowicz
-
forumowicz
Ja jestem stałym bywalcem co 2 lata. I wiele widziałam.Byli i tacy co się zakochali i zostali parą a i tacy co tylko chcieli przeżyć przygode na pare dni.Zależy czego oczekujesz a w sanatorium są ludzie różni i wiekowo też.Zaś inni obserwatorzy mają z nich ubaw są tematem przy posiłkach.Ja jestem mężatką i nigdy mnie takie zabawy nie kręciły i nie kręcą.Jade porawić swoje zdrówko ,odpocząć od codziennych trosk .Lubie zwiedzać więc kożystam z biura turystyki by coś fajnego zwiedzić i zobaczyć.
Polska jest ładna i tża tego dostżec.-pozdrawiam
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
-
forumowicz
z gestem ,a nie w jednych skarpetkach i z goracym kubkiem/pomidorówki / i konserwami z Biedronki
Tez chętnie wsiadłabym do takiego pociągu
-
forumowicz
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15