czy w sanatorium można się zakochać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marek1966
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2012 21:10

czy w sanatorium można się zakochać?

Post autor: marek1966 »

WItam.Nigdy nie byłem w sanatorium i chcę w tym roku wyjechać prywatnie na 2 tygodnie.Dużo się nasłuchałem różnych opowieści o romansach sanatoryjnych,ale ile w tym prawdy? Chcę się przekonać osobiście.Proszę o podpowiedż czy w uzdrowiskach bywają osoby około 40 lat. Gdzie najlepiej pojechać żeby kogoś poznać i pobawić się.
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 9

Re: czy w sanatorium można się zakochać?

Post autor: nusia »

Witam.
Jeśli ktoś bardzo chce, to oczywiście można. Jednak,czy warto? Wszak do sanatorium jedziemy podreperować zdrowie. Byłam w sanatorium przed laty, jako młoda osoba i obserwowałam sanatoryjne "związki" osób w różnym wieku. Proszę wierzyć, każdy grzecznie po turnusie wraca w domowe pielesze. Można pobawić się, lecz z przymrużeniem oka. Niebawem wyjeżdżam do sanatorium po prawie dwuletnim okresie oczekiwania na skierowanie. Mam nadzieję na pomocne zabiegi. Życzę powodzenia i udanego pobytu.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Marku,

A gdzie czujesz się najlepiej w górach czy nad morzem?

Pozdrawiam
Selene :oops:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zakochac się ,można nawet w korytarzu rozpędzonego.Orient-Expresu ;) jak ktos bardzo chce :lol:
forumowicz

Dla Marka.
Ja jestem stałym bywalcem co 2 lata. I wiele widziałam.Byli i tacy co się zakochali i zostali parą a i tacy co tylko chcieli przeżyć przygode na pare dni.Zależy czego oczekujesz a w sanatorium są ludzie różni i wiekowo też.Zaś inni obserwatorzy mają z nich ubaw są tematem przy posiłkach.Ja jestem mężatką i nigdy mnie takie zabawy nie kręciły i nie kręcą.Jade porawić swoje zdrówko ,odpocząć od codziennych trosk .Lubie zwiedzać więc kożystam z biura turystyki by coś fajnego zwiedzić i zobaczyć.
Polska jest ładna i tża tego dostżec.-pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

To moje marzenie rozpędzony Orient-Expres i JA :lol: no na pewno nie w korytarzu ;) Paryż - Stambuł ale się rozmarzyłam :lol: pozdrawiam Bunia
forumowicz

Bunia ja ,napisałam ,że zakochać sie można wszędzie ;) a Orient-Ekspres ,super sprawa i swietny zadbany obok Pan :)
z gestem ,a nie w jednych skarpetkach i z goracym kubkiem/pomidorówki / i konserwami z Biedronki :lol:
Tez chętnie wsiadłabym do takiego pociągu
forumowicz

ja też :lol: to co jedziemy jednym pociągiem? :roll:
forumowicz

z biedronki to pure w kubku za 1,59zł polecam!
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: syrenka »

Max ty potrafisz sprowadzić kobietę na ziemie .Daj chociaż pomarzyć .Spotkanie w pociągu no no to nie jest takie złe miejsce .Może będę miała szczęście 2 marca śmigam do sanatorium jadę pociagiem :D szkoda że 2 klasą ....ale może akurat jakiś rycerz się znajdzie ..... :lol: .
ODPOWIEDZ