FB - bywacie tam ?
- roxy
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 sty 2014 23:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Re: FB - bywacie tam ?
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
To był tylko niewinny żart z mojej strony . A po prawdzie człowiek całe życie uczy się i głupi umierastokrotka pisze:Kurczę ! chyba podpadłam z tym sexem![]()
sztani -zycie składa się z całokształtu i wystarczy trochę ludzkich odruchów żeby byc hepi.
To co opisałam o tych % to samo życie i nie trzeba mieć doświadczenia żeby znać i wiedzieć
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
O ile dobrze pamiętam to pisałam tylko o przyjemności uprawiania seksu o żadnej gimnastyce nie było mowybarbara-g1 pisze: - Medi, Twoje upodobania seksualne obchodzą mnie jak nie przymierzając zeszłoroczny śnieg, sex możesz uprawiać na stojąco, na leżąco , puścić na forum FB- to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa , nic mi do tego i nie wyraziłam w tej kwestii ani jednego słowa.
- Twoja moralność jest tylko Twoja, nie mnie ją oceniać .
No cóż mogę powiedzieć tylko tyle że ja też oczekuję szacunku dla własnej osobybasiat pisze:Jak w każdym temacie oczekujemy jedynie szacunku wobec siebie i tyle.....
Ps .Za wyrwanie z kontekstu też mi dokopiesz
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Medi zacytowałaś dwie osoby. Nie wiem, czy chodziło Ci o mnie, bo piszesz w l. poj.
Jeśli tak, to odpowiem tylko,że ja tu jestem przede wszystkim dla przyjemności....
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz