Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jestem na FB tylko i wyłącznie , aby wiedzieć gdzie jest moje dziecko ...tam mam na bieżąco informacje ...zapomina o rodzicach czasami , ale na FB informacje przekazuje nawet przemieszczając się metrem
Reasumując... nie lubię FB.
Moim zdaniem FB w tej chwili już stał się trochę ,,śmietnikiem " ...kim to ja nie jestem ...wirtualnie ...bo tu jest to możliwe a rzeczywistość jest troszeczkę inna
Nie mam śmietnikowego konta...moi znajomi też nie,więc nie wiem skąd takie przypuszczenie i generalizowanie.?
Ja tam uważam że jest się bardziej "realnie" niż na przykład na NS.Nie napiszę sobie,ze jestem wziętym prawnikiem,mam najnowszy model BMW i willę z basenem,ponieważ większość osób zna stan faktyczny i nic z rodzaju "kim to nie jestem" nie jest możliwe.