Idealny związek
Re: Idealny związek
Janusz Leon Wiśniewski (z książki Martyna i inne opowiadania o miłości)
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
.. zupełnie jak bym o sobie czytałamedi pisze:No przecież mówię ,że taki mężczyzna to skarb .U mnie w domu technicznym jestem ja,montowałam kabinę prysznicową ,dolnopłuk ,karnisze ,oświetlenie ,skręcam meble ,wymieniam gniazdka i żarówki w razie potrzeby ,zamki w drzwiach i powiem szczerze że wolałabym być słodką blondynką co to jak paznokieć złamie usiądzie na krawężniku i będzie płakać![]()
aha i w ziemi też się grzebię
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- biedroneczka
- Przyjaciel forum

a tak na poważnie, odpoczywaj i nie przeciążaj w miarę możliwości
Eluniu , paskudna sprawa z tym mięśniem ,na pewno bolesny ten uraz jest , współczujęeluunia pisze:...ale dziś jestem prawdziwą nic nie robię mam naderwany mięsień![]()
i mam odpoczywać
![]()
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
Tapety jeszcze nie kładłam ,ale maluję jak uda mi się małża wypchnąć z domubiedroneczka pisze:.. zupełnie jak bym o sobie czytałamedi pisze:No przecież mówię ,że taki mężczyzna to skarb .U mnie w domu technicznym jestem ja,montowałam kabinę prysznicową ,dolnopłuk ,karnisze ,oświetlenie ,skręcam meble ,wymieniam gniazdka i żarówki w razie potrzeby ,zamki w drzwiach i powiem szczerze że wolałabym być słodką blondynką co to jak paznokieć złamie usiądzie na krawężniku i będzie płakać![]()
![]()
... może tylko w gniazdkach nie grzebię
ale za to jeszcze maluję, tapetuję ...
aha i w ziemi też się grzebię![]()
![]()