Idealny związek

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Idealny związek

Post autor: Asik »

nie_trzeba_byc_idealnym.jpg
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

Nawet nie wiesz jakie to piekące uczucie. Jak to jest, kiedy słuchasz mężczyzny i wydaje Ci się, że on wyciąga z twojej głowy pewne myśli jak z szuflady. Włącza muzykę i to jest właśnie to, co chciałaś usłyszeć. Wlewa do kieliszka wino i to jest właśnie to wino, na jakie miałaś ochotę. Idzie zmienić koszulę i wraca w koszuli, o jakiej marzyłaś, żeby miał na sobie... A jak z nim rozmawiasz, to prawie tak, jakbyś słuchała swojego najgłębszego, najbardziej przemyślanego i najlepszego głosu wewnętrznego. Taka niezwykła zgodność tego, co myślisz i czujesz z tym, co słyszysz.

Janusz Leon Wiśniewski (z książki Martyna i inne opowiadania o miłości)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

medi pisze:No przecież mówię ,że taki mężczyzna to skarb .U mnie w domu technicznym jestem ja,montowałam kabinę prysznicową ,dolnopłuk ,karnisze ,oświetlenie ,skręcam meble ,wymieniam gniazdka i żarówki w razie potrzeby ,zamki w drzwiach i powiem szczerze że wolałabym być słodką blondynką co to jak paznokieć złamie usiądzie na krawężniku i będzie płakać :twisted: :twisted:
.. zupełnie jak bym o sobie czytała :roll: :lol: ... może tylko w gniazdkach nie grzebię ;) ale za to jeszcze maluję, tapetuję ...
aha i w ziemi też się grzebię :? :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

...a myślicie że blondynki to nie wiedzą co to łopata :lol: :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

... wiedzą, wiedza Elciu ;) poza tym, przecież prawie każda z nas była lub będzie kiedyś blondynką :roll: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...ale dziś jestem prawdziwą nic nie robię mam naderwany mięsień :( :( i mam odpoczywać ;) :roll:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W takim razie na kanapę, nóżki na podusię i niech Cię Twój akt własności popielęgnuje... a co :?: jak dama, to dama ;) :lol:
a tak na poważnie, odpoczywaj i nie przeciążaj w miarę możliwości :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

eluunia pisze:...ale dziś jestem prawdziwą nic nie robię mam naderwany mięsień :( :( i mam odpoczywać ;) :roll:
Eluniu , paskudna sprawa z tym mięśniem ,na pewno bolesny ten uraz jest , współczuję :serce: , a odpoczywać masz kilka a może kilkanaście dni , dużo zdrówka , :kwiat: Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj straszny ból :cry: :cry: dziękuję Anusiu :serce:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

biedroneczka pisze:
medi pisze:No przecież mówię ,że taki mężczyzna to skarb .U mnie w domu technicznym jestem ja,montowałam kabinę prysznicową ,dolnopłuk ,karnisze ,oświetlenie ,skręcam meble ,wymieniam gniazdka i żarówki w razie potrzeby ,zamki w drzwiach i powiem szczerze że wolałabym być słodką blondynką co to jak paznokieć złamie usiądzie na krawężniku i będzie płakać :twisted: :twisted:
.. zupełnie jak bym o sobie czytała :roll: :lol: ... może tylko w gniazdkach nie grzebię ;) ale za to jeszcze maluję, tapetuję ...
aha i w ziemi też się grzebię :? :lol: :lol:
Tapety jeszcze nie kładłam ,ale maluję jak uda mi się małża wypchnąć z domu :D Jak raz wrócił (niespodziewanie) w trakcie malowania usłyszałam ,cytuję :" Czy ktoś się mnie pytał czy ja ten kolor lubię " miałam ochotę mordować :evil: :evil: :evil:
ODPOWIEDZ