Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
...
proponowany jest błyskawiczny kurs krawiectwa damskiego...
...
cóż - stare porzekadło mówi - tak krawiec kraje jak mu materiału staje ...
...
a tak sobie dopowiedziałem - może zamiast lekarstw - zabrać z sobą lekarza rodzinnego ?
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Nie mow nikomu - co sie dzieje w domu - pakuj i dokladaj albo odkladaj ,,,,, lub podmieniaj bo ja tak robie i okazuje sie ,,, polowa nie potrzebna a co bo potrzebne zostalo w chacie
Zabierz kasę,jak jedziesz z NFZ,widzę że co jakiś czas ,sanatoria chcą zarobić na pacjentach.
Wcześniejsze zakwaterowanie w dniu przyjazdu (do 3 godzin przed rozpoczęciem doby hotelowej)
20,00zł.
Ludzie jadą przez całą Polskę,zmęczeni zjawiają się w sanatorium,można by zameldować i odpocząć po podróży-ale można na tym zarobić
Będąc w Ciechocinku .meldowali Nas w miarę jak wysprzątali pokoje,nie pobierając dodatkowej kasy za wcześniejszy meldunek.
ulanie pisze:Basiu dziękuję za pomysł z maszyną do szycia, ale wystarczy mi malutka igiełka, która jednak się przydaje... no ale przecież nikt nikogo nie zmusza do zabierania czegokolwiek. Temat powstał, aby sobie radzić wzajemnie, lubię pożartować... ale gdy z igły robi się widły... a raczej maszyna do szycia, to mi się odechciewa. Wśród nas są osoby, które jadą pierwszy, czy nawet któryś raz z kolei i fajnie jest, gdy ktoś podpowie co się przydaje. Lubię żartować ale nie zawsze i wszędzie i ze wszystkiego... Wybacz 6basia6- , ale to Ty sobie uszyj paltocik z kapy i sukienkę z prześcieradła zanim jeszcze wyjedziesz, to nawet igły nie będziesz musiała ze sobą zabrać
ulanie pisze:Alice, ale ja nic takiego nie powiedziałam A to jest watek "Co zabrać do sanatorium" a nie "Dobry żart, tynfa wart"
ulanie czy Ty wiesz co piszesz? W jednym poście piszesz o żartach, a w drugim zaprzeczasz sama sobie. Z Twoich wypowiedzi wynika, że nie znasz się na żartach. Nie denerwuj się z byle czego, bo będziesz musiała założyć nowy temat o zmarszczkach
Pozdrawiam
Krajanka