Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: ANDY12345 »

to się boczki będą wściekać w czterech ścianach , jak ich wielce nawiedzony pozamyka jeszcze wolne , ale nie narodowe :lol: ... net też w to wchodzi :P
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: ogrodnik »

Niech pozamykają wszystko, może naród obudzi się w końcu.
Media muszą być wolne, tym bardziej prywatne. Tu nie ma miejsca na półśrodki.
Panie Administratorze, proszę o wyjaśnienia, i reakcję. W przeciwnym razie wynoszę się z Forum, zostawiając niesmak i obietnicę że nie zostawię tego tematu poza Forum To jest niedopuszczalne łamanie prawa człowieka do bycia Człowiekiem. Forum to Ludzie, a nie roboty na które można nasikać śmiejąc mu się w twarz, tak się teraz poczułem.
Pozdrawiam.
Ogrodnik.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Witam .
Moje posty również poznikały ale przestałam się już temu dziwić :) .
Złośliwość ludzka nie zna granic , ja przynajmniej piszę to co myślę .
Nigdy jeszcze nie zgłosiłam nikogo choć nie raz i nie dwa pisane były i są nadal
niepochlebne posty , jestem ponad to i tyle .
Pozdrawiam forumowiczów .

P.s. nikt nie przyzna się publicznie , że zgłaszał moderatorowi .
Poza tym - nie byłam o tym powiadamiana :) .
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Widzę, że Administrator miał dzisiaj baardzo dużo pracy.
Mój dyktator i nie tylko mój zniknął.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

:lol: :lol: :lol:
Andrzeju , kogo masz na myśli ?
Poza tym miłego dnia .
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Dani, w postach było użyte słowo "dyktator".
Zostały one skasowane.
Skasował Admin. Kto zgłosił? Bóg jeden wie.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

... takie drobnostki to jeszcze nie powód żeby opuszczać nasze Forum :lol:
Awatar użytkownika
bardzyk2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2020 14:03
Oddział NFZ: Śląski
Podziękowano: 7 razy

Post autor: bardzyk2 »

Witam :kwiat:

Nie jestem ani wartościowa, ani specjalnie pomocna. Nigdzie nie odeszłam, ale nie potrafię i raczej nie chcę się włączać w obecne dyskusje. Czytam sobie posty, bo jest tu bardzo wielu fajnych, wartościowych ludzi i dobrze :P .

Kaloryfery mam ledwie letnie (awaria w mieście), więc wybieram się pod kocyk z ciepłą herbatką 🍵

Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku bardzo cieplutko i życzę miłych, smacznych i wesołych ostatnich Dni Karnawału. A tym co liczą dni do wyjazdu :mrgreen: , spokojnego pakowania walizek (dla mnie to zawsze wielkie wyzwanie :evil: ) i super pobytu :!: :kwiat:

A to na Walentynki dla Wszystkich Zakochanych w Ludziach, Pogaduchach, kotkach, pieskach, storczykach, ogrodach, kakałku, plażach morskich, górach polskich itd....., itp........

Obrazek seduszka
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Hipokryt, może to są dla Ciebie drobnostki, bo dla mnie nie. Dla mnie jest to bardzo ważne, co napisałem w poście.
Po pierwsze, to pisałem do Was czyli ludzi,
po drugie sam to pisałem, a ja mam szacunek do tego co robię i do Siebie.
Gość

Post autor: Gość »

Bardzyku masz ode mnie dwa za ten wpis 💕. Ja jeszcze jeziora kocham...i lasy. I milion różnych rzeczy.
Zablokowany